Nyhet

Pebble lanserer smartklokke i stål

Og den har fått Gorilla Glass.

Det er et år siden den mye omtalte Pebble-klokken ble lansert, etter å ha fått enorm økonomisk støtte via kickstarter.com. Nå har klokken utvidet seg fra plast til noe som er mer elegant – Pebble Steel. Det er et subjektivt utsagn, men vi tviler på at mange er uenige i at denne tar seg ut hakket bedre sammen med en dressjakke.

Smartklokken er utformet i stål, og fremsiden er av den solide glassvarianten produsert med et komprimert ytre sjikt som tåler veldig mye mer enn vanlige glass. Skjermoverflaten er av den velkjente varianten Gorilla Glass, produsert av Corning.

Les mer om Gorilla Glass »

Laderen er også forandret på grunn av designendringen. Du kan altså ikke lade Pebble Steel med en lader tilhørende forrige versjon.

I likhet med forgjengeren er klokken merket 5 atm, hvilket betyr at den tåler vann og at du kan (men ikke bør) bade med den.

Ser vi bort fra det ytre, er det lite som er endret. Pebble Steel har en e-papirskjerm, og både brukergrensesnittet og batteriet er identisk med det vi finner i forgjengeren.

Smartklokken kommuniserer mot Android- eller iOS-mobilen din via Bluetooth, og har forskjellige funksjoner avhengig av hvilke applikasjoner du bruker.

Pebble begynner å sende ut klokkene i midten av februar måned, og du kan forhåndsbestille fra selskapets nettside nå. Det er usikkert når og om klokken blir tilgjengelig lokalt i norske butikker.

Les også kommentaren: Smartklokkene kommer »

(Kilder: getpebble.com, engadgetmobile.com)

Les også
Kickstarter har blitt hacket
Les også
Ozobot finner opp spillbrikken på nytt
Les også
Pebble 301RD: Den snikende følelsen av å ha blitt lurt
Les også
Burg 15: Smartklokken som ikke er smart
Les også
Er det på tide å skaffe seg en smartklokke?
Les også
Denne smartklokken koster 300 kroner!
Les også
Razer hopper på smartarmbånd-bølgen
Les også
Pebble åpner appbutikk
Les også
Smartklokkene kommer
Les også
Du kan måtte vente lenge på Apples smartklokke
Les også
Pebble-klokken er rett rundt hjørnet
annonse