Android-apps på storskjerm

Android 3.2 gir deg applikasjonene i riktig størrelse, og Motorola Xoom blir oppdatert.

I Android 3.1 Honeycomb som er ett operativsystem for nettbrett, var det et problem med at applikasjonene ble vist i feil størrelse slik at de ble svært små. Ettersom Android 3.2 begynner å bli tilgjengelig for flere og flere, både for enheter på 7 tommer og de litt større, skal dette nå være rettet opp.

Derfor kan du nå få et penere og mer brukervennlig brukergrensesnitt ved å oppdatere ditt nettbrett til denne versjonen dersom du allerede ikke har gjort det. I tillegg vil denne nye versjonen også rette opp i flere småfeil, og oppdatere diverse Wigets.

Nå også til Xoom

Oppdateringen er blant annet begynt å rulle ut til nettbrettet Motorola Xoom, og gjør i tillegg til de allerede nevnte rettelsene, at Xoom også er kompatibelt med minnekort. Til tross for at dette nettbrettet kommer med 32 GB innebygget lagringskapasitet er det nok mange som mener at minnekortmuligheten burde vært tilgjengelig fra starten av.

Oppdateringen skal ha begynt å komme ut rundt om i verden, men vi har ennå ikke fått noen uttalelse fra Motorola Norge om den har nådd våre landegrenser. Har du mottatt Android 3.2 til din Xoom?

Les også:

(Kilde: androidandme.com, androidguys.com)

Les også
Apple tar 61 prosent av nettbrettmarkedet
Les også
Lenovo lanserer nettbrettene IdeaPad K1 og ThinkPad Tablet
Les også
Asus Eee Transformer selger 400 000 i måneden
Les også
iPad runder 100 000 apps
Les også
Motorola Defy: Denne tåler en sprut
Les også
HTC Flyer: Nettbrett på speed
Les også
HTC flyer i butikk fra 25. mai
Les også
Her er nyhetene i Android 3.1
Les også
Motorola Xoom
annonse