Til hovedinnhold

Sony Ericssons nye flaggskip lekket

Et bilde og flere rykter om Sony Ericssons kommende toppmodell skal være lekket.

Det virker som at Sony Ericssons neste storsatsing har sett dagens lys. Telefonen skal visstnok hete Sony Ericsson Xperia Duo, navnet kommer nok av at det vil sitte en tokjerneprosessor i den, og klokkehastigheten skal være på hele 1,4 GHz.

Det er fortsatt uklart hvilken prosessor vi får se den kommende toppmodellen, men det spekuleres i om det blir den samme som vi i dag har i Samsungs Galaxy S II bare med en høyere hastighet. Et annet rykte skal dog ha det til at Xperia Duo stiller med en Qualcomm MSM8260 Snapdragon-prosessor som vi også finner i HTC Sensation. Da med en høyere klokkehastighet enn i HTCen.

Kjempebatteri?

Dette skal visstnok ikke være alt av spennende nyheter Sony Ericsson har å by på. I tillegg til å bruke en av de to kraftigste prosessorene som er på markedet i dag, skal telefonen også ha en 4,5 tommers qHD-skjerm. Denne skal bli drevet av deres Bravia Mobile Engine som også brukes for å forbedre bildet i Sonys flatskjermer. Dette er en ren softwareløsning som er med på å gjøre bildet skarpere og klarere.

I tillegg skal telefonen også ha et 12 megpikslers kamera, og et enormt batteri på hele 2500 mAh, nesten dobbelt så mye som vi er vant til i dag. Dette er enn så lenge bare rykter, men det lukter flaggskip lang vei så vi kan vel regne med at den kommer i løp av høsten sammen med tilsvarende produkter fra andre produsenter. Og prisen vil nok også være der etter. Vi får bare smøre oss med tålmodighet og håpe på noe offisielt om ikke så lenge.

(Kilde: gsmarena.com)

annonse