Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Nyhet

Helt åpne treningspropper fra Bose

Bose er kanskje mest kjent for sine støykansellerende hodetelefoner, men de siste årene har vi sett at de har eksperimentert med andre ting innen lyd også – som «sovepropper» og solbriller med innebygd lyd.

De er også godt frampå når det gjelder vanlige ørepropper, og rett før jul tok vi en god kikk og lytt på treningsproppene kalt Sport Earbuds. Disse både sitter godt og byr på god lyd.

Men kanskje ikke alle er like begeistret for propper som sitter inni øret når de trener. Det blokkerer jo lett for annen lyd, og selv ørene kan bli varme og svette ved kraftige anstrengelser.

Om dette er grunnen til at ikke øreplugger og trening er en god kombinasjon for akkurat deg, kan muligens de nye Bose Sport Open Earbuds være løsningen.

Bose Sport Open Earbuds
Bose Sport Open Earbuds

Disse øreproppene er nemlig egentlig ikke ørepropper i det hele tatt, siden de tross alt ikke sitter inni øregangen. I stedet er de festet ved hjelp av en bøyle som går bak og over øret, mens lyden kommer ut av en liten åpning på den ene siden – og rettes sånn sett inn i øregangen.

Bose kaller det «OpenAudio technology», men de skal visstnok lekke svært lite lyd – sånn at ikke andre vil bli forstyrret eller vil kunne lytte inn på din musikk eller samtaler. Sånn sett vil de fungere omtrent som selskapets Frames, altså solbrillene vi allerede har nevnt.

I tillegg til å sitte godt på ørene, skryter Bose av at pluggene vil tåle både svette, varme, regn og snø.

Store saker

Selskapet hevder også at de skal kunne spille i åtte timer før de må lades igjen. Det er jo greit nok, med med tanke på størrelsen på proppene er det heller kanskje ikke for mye å be om. Strategiske mål er 48 ganger 55 millimeter, mens vekten ligger på 14 gram per propp.

Kontakten med mobilen eller musikkspilleren holder proppene via Bluetooth 5.1.

Ellers har Sport Open Earbuds det du kan forvente av moderne trådløse øreplugger. De har mikrofoner for at du skal kunne snakke med folk eller gi kommandoer til stemmeassistenten din, mens knapper på sidene sørger for vanlig kontroll på musikk og samtaler.

Det ser dog ikke ut til at proppene får strøm av å ligge i etuiet sitt, siden det også følger med en egen «ladestasjon» for nettopp dette.

På den andre siden av Atlanterhavet vil proppene gå for 200 dollar når de slippes om et par uker. Her på berget er tilgangen dessverre høyst usikker – fra Boses PR-byrå får vi vite at det foreløpig ikke finnes noen lanseringsplaner for Europa. Men det kan selvfølgelig fort endre seg.

Les også
Huawei Watch Fit: Et solid Fitbit-alternativ fra Huawei

Kilde: Bose

annonse