Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

AirPods Pro 2 er ventet i april

Ryktene svirrer om både nytt etui og nytt design.

Apple
Niklas Plikk

Apple har hatt stor suksess med sine trådløse ørepropper, og høstet god kritikk da de lanserte AirPods Pro i 2019. Nå hevder flere blant annet nettstedet 9to5Mac at en ny og oppdatert variant av øreproppene vil lanseres i april.

Nøyaktig hva som blir nytt er det imidlertid ikke helt enighet om. Ryktene nevner imidlertid både nytt etui og potensielt nytt design på øreproppene.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

Litt annen form

Den kinesiske kilden 9to5Mac siterer hevder de nye øreproppene i hvert fall vil få et nytt etui, som skal bli litt høyere, men litt smalere. Dimensjonene skal angivelig gå fra 45,2 millimeter høyde og 60,6 millimeter bredde, til henholdsvis 46 og 54 millimeter. Tykkelsen på 21 millimeter skal imidlertid forbli den samme, skal vi tro nettstedet.

Amerikanske Bloomberg går litt lenger i sin antagelse om hva som blir nytt i AirPods Pro 2. I en tidligere artikkel har de skrevet at de nye proppene vil få et nytt og mer kompakt design, og at Apple kanskje går så langt som å fjerne de ikoniske «pinnene» som stikker ned fra øret.

Niklas Plikk, Tek.no

– Et design de tester ut har en rundere form som fyller mer av brukerens øre, skrev nettstedet, og mente designet ville ligne mer på konkurrerende ørepropper som for eksempel Samsungs Galaxy Buds.

Bloomberg poengterte i artikkelen sin at det ikke er sikkert at et slikt design vil bli realisert, fordi det vil kreve store designendringer på innsiden av øreproppene, som allerede er uhyrlig kompakt pakket sammen.

Batteriproblemer

Den kompakte formfaktoren til slike ørepropper generelt gjør de umulige å bytte batteri på, som gjør at de har en svært begrenset levetid. Mange har rapportert om Airpods som «dør» etter bare 2–3 år, noe forbrukerrådet har sagt er for lite, og oppfordret kunder om å reklamere.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro
annonse