Tek.no

Nyhet

Vanskelig å stå opp? Da trenger du en katapult-seng!

Kaster deg ut så fort alarmen ringer.

Colin Furze
Niklas Plikk
31 Juli 2015 10:14

Hvis du klarer å stå opp om morgenen, uten et fnugg av trøtthet i øynene og motivert for dagens utfordringer, har du vunnet livets lotteri. Du er et unikum, og denne artikkelen er ikke for deg.

Hvis du derimot er som resten av oss morgentrøtte typer, har YouTube-brukeren Colin Furze skapt en seng som bør kunne vekke hvem som helst opp om morgenen. Og ikke bare vekker den deg, den kaster deg ut av senga, slik at du starter hver eneste dag i total frykt for din egen helse.

Hjemmesnekret

Dessverre er ikke dette en seng hvem som helst kan kjøpe. Furze sin YouTube-kanal består for det meste av helsprø oppfinnelser han setter sammen, og «The High Voltage Ejector Bed» er hans nyeste.

I en e-post til Mashable skriver Furze at det tok ham omtrent to uker å lage sengen, og at den faktisk fungerte på første forsøk.

Den ultimate alarmklokken?

Som du kan se i videoen under har han koblet kompressoren i sengen til en alarmklokke, slik at den skyter ham ut så fort den ringer. Kombinert med varsellamper og trompeter er dette trolig blant de mest effektive måtene du kan våkne opp på.

- Hvis du fortsatt sover når denne setter igang, er du ikke et menneske, forteller Furze til Mashable.

Slik ser sengen ut i aksjon:

Og slik lagde Furze sengen, i tilfelle du vil prøve å lage en like sprø seng:

Vi har skrevet om denne fyren før:
Sjekk ut Wolverine-klørne som faktisk funker »

(Kilde: Mashable)

Les også
Her kjører han på en hjemmelaget svevesykkel
annonse

Les også