Tek.no

Nyhet

Fitbit slapp akkurat to nye varianter av sine aller mest populære treningsarmbånd

Fitbit
Ole Henrik Johansen
29 Aug 2016 19:53

Fitbit lanserer nå to nye treningsarmbånd, Charge 2 og Flex 2. Førstnevnte er en oppfølger til Charge HR. som kom på markedet for snart halvannet år siden.

Disse to nye modellene skal altså fri til deg som trener eller mosjonerer, hvor de blant annet har fått den samme funksjonen som storebror Blaze, hvor båndet automatisk gjenkjenner om du trener.

Fitbit Charge 2 kan utrustes med flere typer reimer.
Fitbit

Har arvet litt av utseende fra Alta

Det første som slår oss når vi ser bilder av Charge er det nye designet. Her har selskapet tilsynelatende tatt mye av reim-mekanismen fra Alta, hvor du enkelt kan skifte ut reimen.

Sammen med nytt feste av reimer har også skjermen blitt større. Også her ser vi tydelige assosiasjoner til Alta, og det er på ingen måte noe negativt i det.

Armbåndet har i tillegg kontinuerlig pulsmåling, og er tilrettelagt for trening i langt større grad enn tidligere. I tillegg kan Charge 2 kobles opp mot telefonen din slik at du får mer nøyaktige visninger via GPSen på telefonen armbåndet er koblet til.

Charge 2 får en veiledende pris på 1599 kroner. De vanlige reimene vil koste 349 kroner og finnes i fire ulike farger. I tillegg kan du også kjøpe lærbånd i blush rosa, brun eller indigo for 649 kroner, mens spesialvarianter i gull og rosegull koster 1899 kroner.

Flex 2 skal fint takle en svømmetur.
Fitbit

Ta det med ut på svømmetur

Fitbit Flex 2 kan ha flere fasonger.
Fitbit

Sammen med en ny Charge-modell kommer også en ny Flex-modell. Flex 2 har blitt en god del slankere enn sin forgjenger, og er i tillegg blitt vanntett. Det betyr at du fint kan ta deg en svømmetur uten å trenge å bekymre deg for armbåndet.

Også denne modellen har automatisk gjenkjenning av aktivitet, slik at du ikke trenger å trykke på ekstra knapper hvis du for eksempel tar deg en joggetur. Flex 2 kommer i flere ulike farger, og får en veiledende utsalgspris på 999 kroner.

Også her kan du skifte ut reimene, hvor du blant annet kan kjøpe tre-pakker med bånd for 399 kroner. Du får også armbånd i gull og rosegull til 949 kroner, eller rustfritt stål til 849 kroner. Et siste alternativ er et anheng i gull til 949 kroner eller i rustfritt stål til 749 kroner.

Toppmodellen til Fitbit heter Blaze:
Her kan du lese hele testen av klokken »

(Kilde: pressemelding)

Les også
Fitbit Charge 2: Fitbit lykkes nesten hundre prosent med Charge 2
Les også
Slik er Fitbit Charge 2 og Flex 2
Les også
Dette treningsarmbåndet måler muskelmasse og fettprosent
Les også
Fitbit Alta: Lei av kjedelige smartbånd?
Les også
Designsvakhet på mange Fitbit-armbånd
Les også
Fitbits nye treningsklokke ligner på en vanlig smartklokke
annonse

Les også