Nyhet

Dette er Motorolas tre nye budsjettmobiler

Vi likte billigmobilene deres i fjor, og spesifikasjonene tyder på at vi kan like dem i år også.

Da vi testet Motorolas budsjettmobil Moto G i fjor kunne vi slå fast at den ga svært mye mobil for pengene. Derfor vekket det også en viss begeistring da det nylig dukket opp rykter om at en ny Moto G-versjon var på vei. Nå melder Motorola på bloggen sin at hele tre nye Moto G-mobiler er lansert.

De nye modellene er altså fjerde generasjonen i denne serien, og bærer modellbetegnelsene Moto G4, Moto G4 Plus og Moto G4 Play.

Fingeravtrykkleser

G4 Plus er «toppmodellen» i den nye familieforøkelsen og får, som de overnevnte ryktene allerede antydet, en fingeravtrykkelser. Den får naturlig nok også en del maskinvaremessige oppgraderinger fra fjorårets modell.

Moto G4 Plus får som ventet fingeravtrykkleser.

Av tekniske spesifikasjoner har G4 Plus en Snapdragon 617-prosessor på 1,5 GHz, 2 GB eller 4 GB minne og en lagringsplass på enten 16 GB, 32 GB eller 64 GB som kan utvides til 128 GB via mikro-SD.

Skjermen og oppløsningen er oppgradert til 5,5 tommer og full HD på 1920 x 1080 piksler.Hovedkameraet er blitt jekket opp til 16 megapiksler, frontkameret er fremdeles på 5 megapiksler, og batteriet er nå på 3000 mAh.

Billigmodell

Moto G4 kommer med maksimalt 32 GB lagringsplass og 2 GB minne, 13 megapikslers hovedkamera og ingen fingeravtrykkleser, men ellers er spesifikasjonene de samme som på G4 Plus.

G4 Play skiller seg imidlertid ut med mer beskjedne spesifikasjoner. Den har en Snapdragon 410-brikke på 1,2 GHz, 2 GB minne, 16 GB lagringsplass og et batteri på 2800 mAh. Skjermen er på 5 tommer og 1280 x 720 piksler, hovedkameraet er på 8 megapiksler og frontkameraet på 5 megapiksler.

De nye Moto G-mobilene skal bli tilgjengelige til sommeren, men norsk pris og lanseringsdato er ennå ikke kjent. Les mer hos Motorola.

Sony har lansert en ny mobil med snedig skjerm: Den går nemlig helt ut til kantene »

Les også
LGs store mobil med skjermpenn har allerede fått en oppgradering
Les også
Motorola planlegger modulær mobil med pico-projektor
Les også
Xiaomis nye mobil har diger skjerm og massivt batteri
Les også
Lenovos nye mobil-flaggskip har 6 GB minne
annonse