Tek.no

Nyhet

iPhone 6S-lanseringsdatoen er bekreftet

Apple har leid lokaler og avklart sperring av gater før lansering av sitt nye flaggskip.

daliulian.net
27 Aug 2015 11:46

Oppdatert kl 19:30, 27. august: Vi har nå fått bekreftet at datoen er den 9. september. Tek.no vil være på plass under lanseringen i San Francisco og liveblogge derfra.

Nå kan datoen for lanseringen av Apples neste iPhone være avslørt, skriver den lokale San Francisco-avisen Hoodline.

Ryktene rundt lanseringen av det som sannsynligvis blir iPhone 6S og 6S Plus har skutt virkelig fart de siste ukene, men selv om den 9. september ifølge Buzzfeed News en stund har vært det kanskje heteste tipset har det også vært spekulert i mange andre datoer.

Apple har leid lokaler

Hoodline skrev på mandag at «et mystisk arrangement» skulle være på gang i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco, og avisens kilder spekulerte i om det kunne være snakk om en Apple-lansering. Et par dager senere hadde Hoodline snakket med det de hevder er en pålitelig kilde som bekrefter at det faktisk er Apple som har leid lokalene frem til og med 12. september.

Gaten foran auditoriet vil være stengt for trafikk fra tirsdag 8. september klokken 18:00 til torsdag 10. september klokken 23:59, mens en annen tilstøtende gate vil være stengt mellom 9. september klokken 16:00 og og 23:59 samme dag.

Alt dette peker mot onsdag 9. september som den mest sannsynlige datoen for Apple-lanseringen, skriver Hoodline.

Apple Insider skriver at det også har dukket opp dokumenter som beskriver hvordan logoer skal plasseres over fire vinduer i auditoriet. Tegningene i dokumentet viser bare en stjerne, men det er ikke vanskelig å tenke seg Apple-logoen på samme sted.

Vi har samlet alle ryktene om iPhone 6S på denne siden »

(Kilde: Hoodline, Apple Insider )

Les også
Dette tror vi Apple lanserer i kveld
Les også
Tyske Gigaset med storsatsning på mobiltelefoner
Les også
Apple lanserer iPhone 6S den 9. september
Les også
– Så høy blir skjermoppløsningen til iPad Pro
Les også
Apple: – Vi skal IKKE bli en mobiloperatør!
annonse