Tek.no

Nyhet

Smågodt fra Shuttle

1 Mar 2011 21:33

Hardware/Hannover: Shuttle har fra før en del småsaker på samvittigheten, og i løpet av våren vil det dukke opp flere plassbesparende barebone-maskiner i de norske butikkhyllene.

I et av sine nye modeller demonstrerer Shuttle hvor mye kraft de egentlig kan dytte inn i en nokså liten pakke. Utstilt er 2011-modellen av SX58H7 Pro med 500 W PSU, sekskjernet Core i7-prosessor, Nvidia GeForce GTX 580 grafikk og 16 GB RAM. Hvem sa at en solid gaming-rigg nødvendigvis trengte å ta stor plass?

På samme størrelse får vi også SH67H3 og -H7, med 300 W strømforsyning. Disse har støtte for de nye Sandy Bridge-prosessorene, 16 GB RAM og skjermkort som tar opp to plasser. Forskjellen på H3 og H7 er kun kosmetiske forskjeller på frontpanelet.

Pleksiglasskabinettet er bare for show. Vanligvis må du nøye deg med sort metall. Her ser vi SH67H7.

Til slutt nevner vi også at Shuttle XS35GTV2, etterfølgeren til den passivt kjølte XS35GT også skal være på plass i løpet av de neste par månedene. I forhold til sin forgjenger har den fått en litt raskere Atom-prosessor (1,83 GHz), gigabit LAN og mulighet for å kjøre 4 GB RAM i stedet for kun 2.

Vi er på Facebook!
Les også
En kraftpakke i miniformat
annonse

Les også