Tek.no

Nyhet

Lett fra nett

Ole Morten Knudsen
19 Okt 2007 13:45

Denne uken har vi funnet både videoer, lister og bilder for deg.

Så len deg tilbake og klikk deg inn i helgen.

Hardt liv for modeller

Det er ikke alltid like enkelt å være modell. Ikke bare skal du slite med spiseforstyrrelser, riktig makeup og sleskete sjefer.Når det i tilegg lages hull i catwalken skal det vanskelig gjøres å holde seg oppe.
Det klarte ikke denne noe uheldige kvinnen. Hun viste nok langt mer enn hun planla med sitt uhell.

For mye "ironi"

Mange mener det er for mye ironi i verden. Anførselstegn brukes i hytt og pine. Noen iriterer seg derimot mer enn andre og oppretter en egen blogg om saken.
Det skal jo da innrømmes at bloggeren i sin jakt har kommet over mye overivrig bruk av anførselstegn.

Stakkars barn

Noen andre som kanskje også er en smule overivrige er foreldre som vil bringe frem det beste i sine barn. Hva som er det beste kan nok også diskuteres.
Trolig vil denne lille gutten bli mer skadet av sin oppvekst enn han vil ha godt av den.

Fulle kjendiser

Noen andre som kanskje også tar litt skade av sine omgivelser er kjendisene. Når misbruk av alkohol, video og Internett blandes i en lett røre er utfallet hysterisk for deg, kjedelig for kjendisene.
Her kan du se 11 av de beste situasjonene. Her kan du se idoldommere som sliter og berømte politikere som går på en liten snurr. Ben Afleck sitt forsøk på å få reporteren til sengs bør du også få med deg.
Den aller beste er likevel ærverdige Orson Welles som sliter i en champagnereklame. Trolig har han smakt litt vel godt på varene før tagning.

Drita musikere

Musikere på fylla er derimot ingen nyhet. Her kan du likevel se 20 av de mest sjokkerende av disse videoene.
Slash som sliter med å komme i gang med Welcome to the jungle er garantert en klassiker.

For dum for sitt eget beste

At folk gjør dumme ting i fylle er for så vidt en forståelig sak. Folk som gjør dumme ting uten å være påvirket er derimot noe mer uforståelig. Ikke bedre blir det når det hele ender med døden. Ærverdige Darwin Awards har spesialisert seg på dette og har i flere år kåret årets dummeste person.
Årets nominerte havner garantert ikke bak tidligere seierherrer. Mitt tips er ståltyvene som gikk inn i en fabrikk for å skaffe seg litt nye materialer.
De startet med å kutte løs fabrikkens bærebjelker. Kanskje ingen overraskelse at det gikk veldig veldig galt.
De ble trolig litt vel grådige i sin jakt. Kanskje de drømte om å kjøpe et av verdens dyreste hus.

Verdens (u)heldigste mann

En annen som så langt har klart å holde seg unna nominasjon her er verdens (u)heldigste mann. Men det er kun med nød og neppe. Han har nemlig vært nærmere døden enn de fleste. Han har både falt fra fly, overlevd en togavsporing, flyktet fra en eksploderende bil og blitt påkjørt.
Etter å ha overlevd dette og mer kjøpte han et lotterilodd og vant over en million dollar. Den utrolige historien kan du selv lese her.

Takk gud!

Mange er glade i Salma Hayek. Enda flere er kanskje glade i Salma Hayek sine bryster. Disse har vokst godt siden hun ble gravid. Selv mener hun det er Gud selv som har svart hennes bønner.
I hvert fall påstår hun så i dette intervjuet med Letterman. Det er en god grunn for alle til å begynne å tro.

Hva skjedde egentlig?

Helt til slutt har vi som alltid en herlig video til deg. For ikke lenge siden leverte vi nyheten om romfantastene som fikk den briljante ideen å bygge en egen X-Wing. De Star Wars inspirerte fantastene fikk også ideen om å sende modellen opp på en prøvetur. Det var ikke en like god idè som vi viste i denne artikkelen.
Tilsynelatende gikk hele saken i stykker da trykket ble for stort. Videoen her stemmer derimot ikke. Det er nemlig klippet bort en essensiell del. Som en oppmerksom leser gjorde oss klar over var det noe helt annet som skjedde under prøveflyvningen. Her kan du selv se hva:
Med dette ønsker vi alle lesere riktig god helg.
Teknofil.no tar ikke ansvar for innhold på eksterne lenker.

annonse

Les også