Tek.no

Nyhet

Vårrengjøring hos Tele2

2 Mar 2011 14:10

Operatøren Tele2 har nå foretatt en real "vårrengjøring" i sine prisplaner.

Ultra, Star, Flex og Flex Large har blitt strøket fra abonnementslisten, og inn kommer i stedet Fastpris 299, Fastpris 599 og Venner&Familie.

– Tele2 vet at nordmenn er opptatt av å gjøre gode kjøp. Derfor er det viktig for oss å ha de mest konkurransedyktige prisene i markedet. Tele2s fastprisportefølje blir markedets rimeligste fastprisabonnement, noe som også bekreftes av prisoversiktene på telepriser.no og mobilen.no, sier administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele2 i en pressemelding.

Med Fastpris 299 får du 1 000 x ringeminutter og SMS, 1 GB datatrafikk og 50 MMS for 299 kroner per måned. Det er med andre ord ganske likt One Call Full Pakke, bare med 950 færre MMS.

Velger du Fastpris 599 får du 3 000 x ringeminutter og SMS, 3 GB datatrafikk og 100 MMS for 599 kroner per måned. Dette er et unikt fastpristilbud til ekstrembrukere, og kan særlig være et attraktivt valg hvis du bruker inntil 3 GB datatrafikk på mobilen hver måned - i kombinasjon med et hyppig ringemønster.

Administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele2

Sjekk hvilket abonnement som er billigst for deg

Familie&Venner er formet etter Tele2-klassikeren Kompis som var på markedet for noen år siden. Konseptet går ut på at du med dette abonnementet kan ringe fritt og sende så mange SMS du orker til alle Tele2s kunder (ca. 500 000, ifølge operatøren selv) mot å betale en månedsavgift på 69 kroner. Til øvrige mobilnett er priser 89 øre i oppstart og 45 øre per SMS og per minutt, og du betaler 5 kroner per megabyte for datatrafikken.

– Det er ikke opp til Tele2 å bestemme hvem som er venner og føler seg i familie med hverandre. Venner&Familie gjør det mulig for alle typer moderne familier og vennegrupper å ringe og sende SMS til hverandre kostnadsfritt , sier Dyrnes.

Priser Tele2 Fastpris:

 Venner&Familie:

Riktig grep

Tele2 har de siste årene tilpasset abonnementene sine slik at de skal komme på toppen av Telepriser, for da kan de hevde at de er den billigste operatøren i Norge. Det er formålet nå også, men denne gang lykkes operatøren i å lansere langt mer oversiktlige abonnementer enn de har gjort de siste to årene. Det tror vi er et riktig grep. Samtidig har Tele2 fjernet fire abonnementer som enten er utdaterte eller lite populære.

Fastpris 299 er som nevnt en litt dårligere kopi av One Call Full Pakke, men i disse dager virker det som om alle operatører kopierer hverandre. Fastpris 599 er derimot mer interessant, ettersom dette abonnementet kan dekke et behov hos ekstrembrukere som også bruker masse datatrafikk. Priser for overforbruk med Tele2s Fastpris-abonnementer er også bra.

Familie&Venner egner seg godt dersom de du ringer oftest også er Tele2-kunder, og månedprisen er godkjent. Pris per megabyte er på 5 kroner, noe vi synes er litt i høyeste laget. Likevel har du anledning til å tegne en surfepakke ved siden av dersom du bruker mobilt internett, og da har du i alle fall muligheten til å gjøre noe med dataprisen hvis du skulle ha behov for det.

Les også: Ensom Sheriff billigst i Norge

Les også
Blir billigere å bruke mobilen på ferie
Les også
Nå kan du ikke lenger ringe gratis
Les også
Lynraskt bredbånd er blitt billigere
Les også
3 har levert tilbake lisensen
Les også
Surf for 500 kroner, få varsel?
Les også
Snart slutt på sjokkregningene?
Les også
Ja, vi hater telefonkø
Les også
Tele2 Sheriff billigst i Norge
annonse

Les også