Tek.no

Nyhet

Mobil e-post gagner familien

Marius Røstad
4 Okt 2007 10:24

En undersøkelse utført av TeliaSonera og Nokia viser at hele én av tre norske næringslivsledere bruker mobil e-post. Dette er en kraftig økning fra året før, da én av fem brukte slike tjenester, skriver Nokia i en pressemelding.
- På nordisk plan oppgir fire av ti ledere at de benytter tjenesten aktivt, noe som vi synes er et imponerende høyt antall. Det er også interessant å se at så mange som 46 prosent av de kvinnelige bedriftsledere i Norden som bruker e-post i mobilen sjekker sin e-post i mobilen flere ganger per dag, sier Håkan Blom, skandinavisk salgssjef for Enterprise Solutions i Nokia.

Les også:
- Bedre e-post på mobilen
- Momail – smart e-post for enkle mobiler
- Pushmail – e-post like enkelt som SMS

Mer tid til familien
I fremtiden tror hele 67 prosent at de kommer til å håndtere all sin jobbrelaterte e-post på mobilen. De fleste tror nemlig bruken av mobil e-post vil gjøre at de får mer tid til familie og venner.
Selv om bruken av mobil e-post er sterkt økende viser undersøkelsen at det ikke er greit å bruke det i alle anledninger. 74 prosent mener det ikke er greit å bruke slike tjenester mens man leker med barna. Derimot synes 3 av ti at det er helt greit å sende e-post i møter med sjefen.

annonse

Les også