Til hovedinnhold

Slik får du gratis iPhone-etui

I kjølvannet av lanseringen av iPhone 4 har det vært mye skriverier om telefonens mottak. Tester viser at telefonen har en svakhet i antennedesignen som fører til redusert dekning når du holder fingeren over metallrammen på bunnen av telefonen.

Hvor stort problemet egentlig er, kan diskuteres. Ingen testere har klart å få samtaler til å bryte ved å skifte grep på telefonen. Likefullt vil alle som har kjøpt en iPhone 4 få et gratis etui av Apple som plaster på såret.

Et etui sørger for at du ikke kommer i kontakt med antennen, og dermed vil eventuelle problemer være løst.

Hvem kan få?
Alle som har kjøpt telefonen til nå eller kjøper den før 30. september har krav på et gratis etui Du må gjøre dette innen 30 dager etter at du har kjøpt telefonen.

For å få det gratis etuiet må du laste ned en egen app til telefonen. Det gjør du ved å gå inn på App Store på telefonen og søke etter: iphone 4 case program.

Når programmet er lastet ned starter du det opp og trykker på "Komme i gang". Logg inn med iTunes-kontoen din (epost + passord) for å bekrefte at du har kjøpt en iPhone 4.

Du vil så kunne velge mellom Apples egen "støtdemper" eller diverse andre etuier til telefonen din. Apple Støtdemper er en gummiramme som hindrer at du kommer borti antennen på telefonen, og er trolig den mest diskré løsningen du kan ha for å hindre kontakt med antennen. Du kan også velge større etuier fra andre produsenter som beskytter baksiden av telefonen.

Når du har valgt etui er det bare å fylle ut adressen din, så vil du få det tilsendt i posten.

Les også: 20 iPhone-apps vi elsker

Mer om
annonse