Til hovedinnhold

Tele2 også for storbrukere

Det er få – om noen – operatører som klarer å matche Tele2s eklektiske utvalg av mobilabonnementer for øyeblikket. De har imidlertid hatt størst fokus på de kundene som ringer lite og middels, og storbrukerne har ikke vært prioritert i like stor grad.

I dag lanseres derimot Tele2 Flex Large, et abonnement som er bedre egnet for deg som ringer langt mer enn gjennomsnittet.

Full Pakke
Tele2 har hatt god suksess med pakkeprisabonnementet Flex. Administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele2 sier til Mobilen.no at det nye abonnementet bygger på Flex, bare med flere ringeminutter og noen flere SMS. Du får 1 500 inkluderte ringeminutter uten oppstartsavgift, 300 SMS, 5 MMS og 7 MB data for 299 kroner per måned.

Dette minner veldig om One Call Full Pakke…?

- Det er veldig likt One Call, men vi har lagt mer vekt på SMS, svarer Dyrnes.

- Flex har gått bra, og vi har inntrykk av at kundene liker forutsigbare abonnement med mye inkludert, legger han til.

(Artikkelen fortsettes.)
 

Press fra kundene
Dyrnes hevder at det er deres egne kunder som har etterlyst et tilbud til de som ringer en god del mer enn gjennomsnittet.

- Vi vet at kundene våre er opptatt av pris og ønsker forutsigbare mobilregninger. Derfor er det viktig for oss å kunne tilby pakker skreddersydd den enkeltes forbruksmønster, også storforbrukerne. Med massevis av inkluderte ringeminutter og SMS til en lav månedspris er Tele2 Flex Large et av Norges gunstigste abonnement for deg som ringer veldig mye, sier Dyrnes.

Nest best i Ringepriser
Tele2 har i hele år hatt fokus på å være den billigste operatøren i landet, med Post- og teletilsynets Telepriser som målestokk. På Mobilen.no har vi en tilsvarende priskalkulator som sammenligner tilgjengelige mobilabonnementer på markedet etter litt andre kriterier enn Telepriser. Eksempelvis deler vi inn i fire standardkategorier: Lite – Middels – Mye – Veldig mye, i stedet for tre, og i sistnevnte kategori har Tele2 havnet et godt stykke ned på listen.

Det nye abonnementet Tele2 Flex Large kaprer imidlertid andreplassen bak One Call Full Pakke i kategorien Veldig mye i Ringepriser. Merk at det nye Tele2-abonnementet dessverre ikke kan kombineres med operatørens glimrende datapakker eller Mobil Familie.

Mer om
annonse