Tek.no

Nyhet

NetCom-sjef takker for seg

Janne Bjergli
3 Aug 2005 11:41

Baumann har vært selskapets finansdirektør de siste årene, og er nå klar for den nye rollen som administrerende direktør i NetCom.

- NetCom har de siste årene hatt stor økonomisk framgang under ledelse av Barbara Thoralfsson, og det er med stor ydmykhet jeg overtar stillingen som administrerende direktør. Jeg kjenner denne bedriften svært godt, og gleder meg til å ta fatt i min nye rolle, sier August Baumann.

 

Går på topp

Og den avtroppende NetCom-sjefen går ikke på grunn av nedgang og harde tider i selskapet. Snarere tvert imot. NetCom er nemlig inne i en periode med sterk vekst både i antall kunder og deres mobilbruk.

 

Omsetningen har økt, og tall for andre kvartal viser at selskapet har økt sin omsetning med 14 prosent. NetComs kunder bruker mobilen som aldri før.
 
Økning

I gjennomsnitt har antall SMS økt med 27 prosent, mens antall ringeminutter har økt med 17 prosent.

Det vi si at NetComs kunder gjennomsnittlig ringte 19 minutter mer per måned sammenliknet med samme periode i fjor.

 

- Det er et solid utviklingstrekk som ytterligere styrker mobiltelefonens posisjon som kommunikasjonsverktøy blant nordmenn flest. Selv om vi ser at tjenester som tale og SMS er mest brukt, er det også en god vekst blant andre type tjenester. Så langt i sommer sjekker hver tredje kunde nyheter og været med mobilen, sier Thoralfsson i en pressemelding.

annonse

Les også