Tek.no

Nyhet

Microsoft har laget tre kule Android-apper

Vil du erstatte låsskjermen med denne?

Montasje: Microsoft/Teknofil.no
24 Okt 2014 06:00

Etter at Microsoft fikk en ny toppsjef har selskapet på mange måter gått tilbake til røttene sine, og fokusert på det de er virkelig flinke til - å lage programvare. Office-versjonen for iPad er for eksempel en av de aller mest populære appene på Apples App Store, og Android-utgaven er elsket av de fleste Google-hodene der ute.

Nå har Microsofts litt småsære prosjekt «Microsoft Garage» laget tre nye apper for Android, som allerede ser ut til å fange oppmerksomheten til mange Android-brukere.

Foreløpig ser det ut som bare Torque er tilgjengelig i den norske app-butikken, mens de to andre trolig kommer senere.

La oss ta en kjapp titt på hva de gjør:

Torque

Den første appen heter Torque, og er laget for smartklokker som kjører operativsystemet Android Wear. Torque er ment å erstatte Google Now, ved å la deg bare riste litt på armen for å aktivere stemmestyring, i stedet for å si «OK Google».

Så fort du rister på armen vil klokken registrere stemmen din, og utføre kommandoer. Det hendige her er at appen bruker Bing som søkemotor i stedet for Google.

Last ned Torque på Google Play

Next Lock Screen

Microsoft er visst ikke så fan av Androids låsskjerm, og synes passordtasting er noe herk. Derfor har de laget en ny låsskjerm, kalt Next Lock Screen.

Ideen er å la deg se alt av varslinger og hendelser direkte på låsskjermen, og gi deg tilgang til dine mest brukte applikasjoner uten å måte låse opp telefonen. Du kan se en liten introduksjonsvideo under:

Last ned Next Lock Screen på Google Play

Journeys & Notes

Den tredje og siste Android-appen Microsoft slapp heter Journeys & Notes. Appen kombinerer en reiseapp med en notatapp, og lar deg tagge notater du skriver med geolokasjoner. Notatene kan så deles med venner eller andre som besøker stedet hvor du skrev notatet.

Se hvordan appen fungerer her:

Last ned Journeys And Notes på Google Play

Lurer du på hvilken smartklokke du bør velge?
Moto 360 har kommet i salg, og den ser griselekker ut »

(Kilde: Droid Life)

annonse
Loading

Les også

Loading
annonse

Dagens beste tilbud

I samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no
Loading