Tek.no

Nyhet

Tinder får en angre-knapp

Men du må betale for å bruke den.

Tinder
6 Nov 2014 06:00

For et par uker siden fikk vi høre at Tinder skal begynne med premium-tjenester, som vil koste penger å bruke. Nå har de røpet to av funksjonene du kan låse opp hvis du er villig til å åpne opp lommeboka.

Reisefunksjon - flørt med single fra hele verden

Den første funksjonen er det de selv kaller en «reisefunksjon». Hvis du er lei av de single i nærområdet ditt kan du heller flørte med single i nabobyen din, slik at du kan møte nye personer fra andre områder.

Dette gjør også at du kan fortsette å møte single personer fra hjembyen din hvis du er ute og reiser, eller starte en flørt i en by du er i ferd med å dra til.

Angreknapp - Skru tiden tilbake

Den andre funksjonen er rett og slett en angreknapp. Hele Tinder-konseptet går ut på at du sveiper enten til venstre eller høyre for å godkjenne eller avslå.

Med en angreknapp kan du altså ombestemme sveipet ditt, i tilfelle du sveiper vekk drømmepartneren din.

Få detaljer

I tillegg til disse to funksjonene skal det også være planlagt flere premium-fordeler. Tinder har fortsatt ikke sagt noe om når betaltjenesten vil lanseres, og om det er snakk om engangssummer eller en slags abonnementtjeneste.

Basert på uttalelsene fra Tinder-gründeren forrige måned virker det imidlertid som betalingstjenesten er rett rundt hjørnet.

Vil du betale for de nye Tinder-funksjonene? Kom gjerne med din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Hold deg unna disse flausene:
Ikke gjør dette på Tinder »

(Kilde: Daily Dot)

Les også
Nesten halvparten av Tinder-brukere har allerede kjæreste
annonse

Les også