Tek.no

Nyhet

Beltet du ikke visste at du trengte

Kickstarter-dingsen «Ion Belt» er utstyrt med et stort batteri, LED-lys og egen USB-utgang.

Ion Tech Wear
Torstein Norum Bugge
3 Nov 2015 07:30

Folkefinansieringssiden Kickstarter har fostret mange smarte duppedingser, og sist ut er et smart-belte kalt Ion Belt, skriver nettstedet The Next Web.

Beltet skal se mest mulig ut som et vanlig belte, så lenge du ikke bruker det til å lade. Foto: Ion Tech Wear

Selskapet bak produktet, Ion Tech Wear, ønsker at beltet skal se mest mulig ut som et vanlig belte. Men ved nærmere inspeksjon ser du imidlertid snart at det er mer enn behandlet griseskinn og metall heromkring. På enden av beltet finner du nemlig en USB-inngang, og 10 centimeter bortenfor beltespennen er det en batteriindikator.

Under læret skjuler det seg nemlig avansert batteriteknologi, som strekker seg omkring hele beltet. Selve batteriet sitter i tuppen av beltet, med USB-inngangen på enden. På andre siden sitter en USB-utgang – i form av selve stangen på beltespennen. Batterikapasiteten til beltet er oppgitt til 3 000 mAh, altså mer enn nok til å lade opp en iPhone 6S, for eksempel.

Slik er Ion Belt bygget opp. Foto: Ion Tech Wear

Fortsatt mange tilbud igjen

Beltet kommer i flere størrelser. Foto: Ion Tech Wear

Skaperne bak Ion Belt ber i utgangspunktet om 50 000 dollar for å sette i gang produksjonen, altså omtrent 425 000 kroner. Som gjengs er på Kickstarter, kan du ved å støtte prosjektet få ekstra gode tilbud og pakker. I skrivende stund er det samlet inn i overkant av 225 000 kroner, hvilket betyr at ingen av tilbudene så langt er revet bort.

Har du fryktelig lyst på et slikt belte, vil «spare» penger og er utålmodig, burde du altså sjekke ut siden. Hvis du bare vil glane, så kan du jo alltids se (den tidvis litt kleine) skrytevideoen teamet bak Ion Belt har laget:

Er du lei av ukomfortable belter?
Dette smartbeltet justerer seg selv »

(Kilde: The Next Web)

annonse

Les også