Tek.no

Nyhet

Fortnite for Android kan bli forbeholdt Galaxy Note 9

30-dagers eksklusivitetsavtale, ifølge flere nettsteder.

Stein Jarle Olsen, Tek.no
27 Juli 2018 13:08

Ekstremt populære Fortnite har foreløpig ikke fått noen Android-versjon, og nå ser det ut som mange Android-brukere må vente enda en stund på å få tilgang til spillet.

9to5Google melder nemlig at Fortnite i en måned vil bli tilgjengelig eksklusivt på Samsungs nye Galaxy Note 9, som lanseres 9. august. XDA Developers har kilder som sier det samme.

I salg 24. september

Samsung

Ryktene skal ha det til at telefonen blir tilgjengelig i salg 24. august, så det vil i tilfelle bety at Fortnite på Android ikke blir offentlig tilgjengelig før langt ut i september.

Nettstedets kilder sier at Fortnite-interesserte kunder som forhåndsbestiller telefonen vil få såkalte V-Bucks til bruk i spillet verdt 100 til 150 dollar (cirka 820-1230 kroner).

De som ikke er så interesserte i Fortnite vil kunne velge trådløse hodetelefoner fra Samsung-eide AKG i stedet.

Pennefunksjoner i spillet

XDA Developers melder at store deler av Samsungs lansering vil dreie seg om Fortnite, blant annet med spillet prominent synlig i lanseringsvideoen.

Nettstedet skriver også at Samsungs S-penn vil ha funksjoner i spillet, uten å konkretisere det, og at Fortnite på Android vil fungere med Samsung Dex, som lar deg bruke mobilen på en vanlig PC-skjerm med tilpasset grensesnitt.

Les også
Disse spillene kommer i august
annonse