Nyhet

SteelSeries' nye hodetelefoner for spillere byr på skikkelig Hi-Fi-lyd

Den nye Arctis Pro-serien skal være den første i sitt slag.

Spillere har mye å velge mellom på øverste hylle når det gjelder bilde- og grafikkrelatert maskinvare, men på lydfronten henger det litt etter. Det mener i alle fall den danske utstyrsprodusenten SteelSeries, som nå har avduket en serie hodesett for spillere som lover å levere saftig lydkvalitet.

Den nye serien består av de tre modellene Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC og Arctis Pro Wireless, hvorav sistnevnte altså er en trådløs modell.

Det alle tre har til felles er at de byr på 40 millimeters premium-drivere med neodynium-magneter og opererer med et frekvensområde helt ut til 40 000 Hz. Den meste interessante modellen er nok imidlertid flaggskipet Arctis Pro + GameDAC.

Kommer med egen DAC

SteelSeries Arctic Pro + GameDAC.

Dette hodesettet har, som navnet antyder, en egen DAC (digital-analog converter) og forsterker designet spesifikt for spilling. Denne kommer som en egen enhet man plugger hodesettet inn i, og har en OLED-skjerm og kontroll- og volumknapp. Det er ifølge SteelSeries det første hodesettet for spillere som er såkalt «Hi-Res Audio»-sertifisert, som betyr at det skilter med høyoppløselig lyd med 24 bit / 96 kHz-kvalitet.

Hodesettet opererer med et dynamisk område på 121 dB, og har en THD+N (total harmonisk forvrengning + støy) på 0,0032 prosent. SteelSeries bedyrer at dette gir hodesettet like god og ren lydopplevelse som lydutstyr i entusiastklassen.

Når det gjelder Wireless-modellen støtter denne både Bluetooth og tapsfri, trådløs overføring over 2,4 GHz-båndet. Det innebygde batteriet skal holde i 20 timer.

Alle de nye hodesettene har ellers uttrekkbar mikrofon med støykansellering og er bygget i en lettvektig aluminiumslegering. De er tilgjengelige nå i norske butikker til priser på 3500, 2700 og 1900 kroner for henholdsvis Arctic Pro Wireless, Arctic Pro + GameDAC og Arctic Pro.

Sennheisers legendariske hodetelefoner har fått en oppfølger »

Les også
I år vil toppmobilene kunne strømme musikken til flere haugevis av Bluetooth-høyttalere samtidig
Les også
Hele denne spillmusen er en joystick, og den har en ekstra en til tommelen
Les også
SteelSeries' nye spillmus har to sensorer og lar deg velge vekten selv
annonse