Tek.no

Nyhet

Logitechs nye gaming-høyttalere lyser opp veggen bak seg

Logitech
15 Mar 2018 18:00

Logitech lanserte i dag G560, et nytt PC-høyttalersett spesifikt rettet mot spillere.

Settet består av to høyttalere og en subwoofer, men hovednyvinningen er Logitechs G Lightsync-teknologi, som synkroniserer lysene bak høyttalerne med hva enn som skjer på skjermen. Litt som Philips Ambilight-teknologi til TV-er eller Razers Chroma LED.

Lysene kan også synkroniseres med annet Lightsync-utstyrt utstyr fra Logitech, for eksempel tastaturer.

Egne soner

Slik ser høyttalerne og subwooferen ut.
Logitech

Høyttalerne har til sammen fire "soner" med lys - to på veggen bak og to på skrivebordet, og Logitech har også laget en funksjon hvor høyttalerne kan kjenne igjen fargeendringer fra deler av skjermen. Det kan være praktisk når du trenger å bli gjort oppmerksom på at din «ultimate ability» i Overwatch er klar til bruk, for eksempel.

Settet kan ellers brukers både med vanlig minijackkabel, så vel som via USB og også trådløst med Bluetooth.

Prisen? 2599 kroner veiledende, melder Logitech.

Nytt mekanisk spilltastatur

Logitech G513.
Logitech

Selskapet lanserer også et nytt mekanisk spilltastatur kalt G513, som naturligvis også har støtte for Lightsync. Tastaturet kan fås både med Romer-G Tactile- og Romer-G-Linear-brytere.

- Den første varianten gir en myk feedback og er for gamere som foretrekker direkte respons fra tastaturet, mens den andre muligheten er for brukere som foretrekker jevne tastaturtrykk, skriver Logitech i en pressemelding.

Tastaturet er laget i en børstet aluminumsramme, og vil koste 1699 kroner veiledende. Både G560 og G513 skal være i butikkene i april.

Les også
Logitech lanserer tastatur som både er tynt og mekanisk
Les også
Logitech G560: Reagerer på ting som skjer i spillet med lys
annonse

Les også