Anonymous truer Donald Trump

– Du kommer til å angre de neste fire årene, skriver hackergruppen.

Det er en stund siden vi har hørt noe til den berømte og lyssky hackergruppen Anonymous, men i forbindelse med valget av den noe kontroversielle, nye presidenten i USA har gruppen kommet på banen igjen.

Som den amerikanske nyhetskanalen NBC News nylig meldte har Anonymous nemlig lagt ut en Twitter-melding med en aldri så liten «trussel» rettet mot Donald Trump.

– Dette er ikke 80-tallet. Informasjon forsvinner ikke; det ligger der ute alt sammen. Du kommer til å angre de neste fire år, skriver hackergruppen i den truende Twitter-meldingen.

Alvorlige beskyldninger

Donald Trump sverges snart inn som amerikansk president, og har allerede rukket å bli truet av Anonymous.

I en tidligere melding beskylder gruppen Trump for å ha både personlige og økonomiske forbindelser med russisk mafia, menneskehandlere og hvitvaskere av penger. I atter en annen melding antyder Anonymous at Trump har forsøkt å slå tilbake mot gruppen, og oppfordrer ham til å «ikke kaste bort penger på dette».

Donald Trump er selv en meget aktiv Twitter-bruker, men ser i skriverende stund ikke til å ha publisert noen meldinger som respons på truslene fra Anonymous. Hackergruppen er som kjent en desentralisert og fragmentert gruppe, og det er selvsagt uvisst hvorvidt de har tenke å gjøre alvor av truslene – og ikke minst på hvilken måte.

Trump sverges formelt inn som president fredag 20. januar.

Norske nedlastere har også blitt truet: Flere har mottatt brev med pengekrav fra advokatfirma »

Les også
Nå skal Twitter slå hardere ned på sjikane og meldinger med «lav kvalitet»
Les også
Se innsiden av Det hvite hus i unik 360-graders video
Les også
– Twitter trenger en redigeringsfunksjon
Les også
Trump: – Jeg vil flytte iPhone-produksjonen til USA
Les også
Anonymous erklærer krig mot IS etter Paris-terror
annonse