Til hovedinnhold

Nå er Google+ åpnet for alle

Du kan nå registrere deg og dra nytte av 100 forbedringer.

Googles egen Facebook-rival, Google+, er nå åpent for alle. Det sosiale nettstedet har vært gjennom en 90 dagers testfase, hvor man kun fikk bli medlem via invitasjoner fra de som allerede var medlemmer.

I løpet av de 90 dagene utarbeidet Google 91 forbedringer, mens ni forbedringer ble rullet ut i forbindelse med den brede lanseringen (inkludert at Google+ nå er åpent for alle).

Videosamtaler for telefon

Blant de nye tjenestene eller forbedringene er muligheten til å ha "Hangouts on Air" – en slags videokonferanseversjon av Googles Hangouts-funksjon, hvor man kan føre en videosamtale med opptil ni seere.

Hangouts på telefonen.

Hangouts har også kommet til Android-telefonen, slik at man nå skal kunne videochatte med noen og dele bilder, videoer og så videre via smarttelefonen sin på Google+.

Flere ting å gjøre i videochat

"Hangouts with Extras" tilbyr nye tjenester som at brukere kan dele sine skjermbilder og doodles/sketches, eller å samarbeide på Google Docs-dokumenter – alt med videosamtalen ved siden av. Til slutt lar "Named Hangouts" folk lage Hangouts for bestemte emner.

En annen funksjon som Google har tilføyd er muligheten til å søke etter innhold på Google+. At denne funksjonen ikke har vært tilstede siden dag én er merkelig, men nå er den altså her.

Hvis du ikke har en brukerkonto hos Google+ ennå, kan du ta en tur og registrere deg nå.

(Kilde: Google Blog)

annonse