Til hovedinnhold

Android 3.2 gir bedre apps

Utviklerverktøyene for Android 3.2 er nå ute, og her får brukerne nye muligheter som vil gi forbedringer i kommende applikasjoner.

På fredag kom utviklerverktøyene til den siste versjonen av nettbrettoperativsystemet Android 3.2 Honeycomb ut. Denne versjonen skal ikke bare gjøre operativsystemet mer kunstig for alle skjermstørrelser, men det er også skjedd betydelige endringer i hvilke muligheter utviklerne får til å utvikle applikasjoner.

Nå får du blant annet muligheten til å vise applikasjonsikoner som egentlig kun har en størrelse slik at de har en mer optimalisert størrelse uansett hvilken skjermstørrelse du har.

Lettere for utviklerne

Mediasynkronisering på enheter som har støtte for utskiftbart minnekort er nå tilgjengelig slik at brukerne kan laste inn media direkte fra minnekortet til applikasjonene.

I tillegg er det nå kommet en bedre støtte for API (Application programming interface). Denne gjør at utviklerne får bedre kontroll over brukergrensesnittet til applikasjonene i alle Android 3.2-drevne nettbrett, uavhengig av størrelse.

Dette gjør altså at vi nå kan få flere applikasjoner til Android-nettbrett, da utviklerne ikke trenger å tenke på at programmene deres kun vil vil støtte noen få nettbrett på grunn av skjermstørrelse.

Les også: Android-apps på storskjerm

(Kilde: androidauthority.com)

Les også
Slik gjør du Android-mobilen til din egen
Les også
Parkeringsapp erstatter parkeringslapp
Les også
Her har du fem nyttige apps
Les også
HowStuffWorks gir deg svarene
Les også
Apple tar 61 prosent av nettbrettmarkedet
Les også
Denne forbedrer batterilevetiden
Les også
Den beste nettleseren til Android?
Les også
SwiftKey X til både mobil og nettbrett
Les også
iPad runder 100 000 apps
Les også
BlackBerry PlayBook: Nettbrettet vi elsker og hater
Les også
Her er nyhetene i Android 3.1
Les også
Motorola Xoom
Les også
Utradisjonelt brett rundt hjørnet
annonse