Tek.no

Nyhet

Nytt HTPC-kabinett fra Silverstone

17 Des 2010 13:00

Fra å være forbeholdt de ekstra entusiastiske, har HTPC-er etterhvert blitt langt vanligere også blant folk flest. Spesielt så etter at diverse kabinettprodusenter har kastet seg på bølgen med egne HTPC-kabinetter, tiltenkt et liv i TV-benken.

Denne gangen er det kabinettprodusenten Silverstone som gir segmentet et forsøk med nykommeren Milo ML03. Kabinettets utforming kan best sammenlignes med en skoeske med 105mm høyde og 340mm dybde.

En ulempe med HTPC-er er at de ofte har nokså begrenset plass til lagringsenheter, men dette skal ifølge Silverstone ikke være et problem med ML03: Kabinettet skal ifølge produsenten ha plass til hele tre 3.5" tradisjonelle harddisker eller fem 2.5" enheter (enten HDD eller SSD). Hva som også er spennende er at samtlige størrelser skal kunne monteres uten adaptere.

Hva kjøling angår vil kabinettet kunne romme opptil fire 80mm vifter, altså omtrent dobbelt så mange som standarden for HTPC-kabinetter. Videre skryter produsenten av muligheter for VGA (D-Sub) -utgang, dedikert ekspasjonsplass for tilbehør som viftekontroller, og Kensington-lås. I tillegg kommer også to USB 3.0-utganger og støtte for lavprofil ekspasjonskort.

Kabinettet har fått en listepris på 52 Euro, eller grovt omregnet 400 kroner. Kabinettet skal ifølge produsenten allerede være tilgjengelig hos diverse forhandlere.

annonse

Les også