Tek.no

Nyhet

Huawei Honor 8 ga kjempemye for pengene i fjor – her er Pro-utgaven

Huawei drar sløret av Honor 8 Pro.

Huawei
6 Apr 2017 13:30

Da vi testet Huaweis Honor 8 i fjor kunne vi konstatere at mobilen ligger nært opptil en toppmodell til en langt lavere pris og ga nesten full pott. Nå har Huawei avduket en ny versjon av mobilen, Honor 8 Pro.

Med den nye modellen tar telefonen steget opp til den kraftige Kirin 960-brikken, som vi finner i blant annet det ferske flaggskipet P10, men den har også et knippe andre nyheter å by på.

Mange forbedringer

Skjermen har vokst til 5,7 tommer, inneholder nå 2560 x 1140 piksler og er utstyrt med Gorilla Glass 3-beskyttelse.

Huawei Honor 8 Pro.
Huawei

Minnemengden er jekket opp til 6 GB, mens lagringsalternativene forblir som før på 64 GB. Batteriet er også blitt vesentlig større, og skilter nå med solide 4000 mAh, mot 3000 mAh på den vanlige Honor 8-versjonen.

Ellers har Honor 8 Pro et dobbeltkamera på baksiden, hvorav begge byr på 12 megapiksler, mens frontkameraer har 8 megapiklser og en 77 graders vidvinkellinse. Som før er fingeravtrykkleser på plass på baksiden.

Designmessig kommer mobilen i metallinnpakning i fargene blå, sort og gull, og Huawei har høvlet bort litt livvidde slik at mobilen nå kan skilte med en tykkelse på måler 6,97 millimeter.

Mobilen er lagt ut for forhåndsbestilling i Europa til en britisk pris på 474 pund, som tilsvarer cirka 5000 kroner, men norsk pris og lanseringstidspunkt er ennå ikke kjent. Flere detaljer kan du finne på Huaweis produktside.

Store nyheter på mobilfronten for Apple: Nå skal de begynne å lage sin egne grafikkbrikker »

Les også
Huawei P10 Plus: Bedre batteritid, bedre kamera og bedre skjerm
Les også
Huawei lanserer 360-graders kamera som festes til mobilen
Les også
Huawei har lansert to nye Honor-modeller
annonse

Les også