Nyhet

– Samsung skal snart avduke Galaxy Note 8

Oppfølgeren til den katastrofale Note 7 er rett rundt hjørnet, ifølge kilder.

Lanseringen av Samsung brettmobil Note 7 gikk som kjent ikke helt knirkefritt, men siden den gang har ryktene om den forhåpentligvis mindre brannfarlige oppfølgeren begynt å svirre. Nå kan den nye mobilen være rett rundt hjørnet.

Nyhetsbyrået Reuters har vært i kontakt med kilder med kjennskap til saken som hevder at Samsung skal avholde et arrangement i august hvor Galaxy Note 8 skal avdukes.

Får trolig skikkelig stor skjerm

Slik ser Note 8 ut, ifølge lekkasjer som dukket opp for en tid tilbake.

Ifølge kilden vil mobilen få en skjerm som er marginalt større enn den 6,2 tommer store skjermen vi finner på Galaxy S8+. Den skal altså bli større enn Note 7, som hadde en skjerm på 5,7 tommer.

Opplysningene ser ut til å underbygge lekkasjen som dukket opp i mars, som indikerte at Note 8 vil få en skjerm på 6,4 tommer. Dermed vil mobilen i så fall plassere seg i det øverste størrelsessegmentet innen brettmobiler, og vil kun bli litt mindre enn Huaweis gigantmobil Honor Note 8.

Ifølge Reuters kilde skal mobilen også få kurvet skjerm, som ikke akkurat er et sjokk, men utover dette kunne vedkommende ikke dele noen flere detaljer. Lekkasjer har imidlertid indikert at den får Snapdragon 835-brikken, 6 GB minne og opptil 256 GB lagringsplass.

Mobilen skal også etter all sannsynlighet få QHD-oppløsning, men det har også blitt indikert at Samsung kan klaske til med 4K-oppløsning på Galaxy Note 8. Akkurat hva vi har i vente finner vi altså forhåpentligvis ut i august.

Galaxy Note 7 skal komme tilbake på markedet: Men trolig ikke i Norge »

Les også
Samsung bekrefter Galaxy Note 8-lansering i august
Les også
Dette er trolig Galaxy Note 8
Les også
Dette skal være skjermbeskytteren til Galaxy Note 8
Les også
Her er «nye» Galaxy Note 7
Les også
Galaxy Note 7 er på vei til markedet igjen
Les også
– Dette er den beste mobiltelefonen
Les også
Samsung jobber trolig med 4K-mobil
Les også
Samsung Galaxy Note 8 får trolig gigantskjerm og 4K-oppløsning
annonse