Tek.no

Nyhet

Lar kundene ringe gratis til Filippinene

Tele2 lar norske kunder ringe gratis til tyfon-ofrene i en begrenset periode.

EU
15 Nov 2013 14:48

Norske Tele2 lar sine kunder ringe og sende SMS gratis fra Norge til Filippinene fram til 20. november.

Tanken er at norske mobilkunder skal kunne komme i kontakt med venner og slektninger i de berørte områdene uten at det koster noe.

– Vi gjør dette fordi vi har mange kunder som kan være berørt av katastrofen, særlig våre MyCall-kunder. Det er en forferdelig situasjon og vi føler med de berørte, og vil at de skal kunne ta kontakt med sine venner og familie på Filippinene uten å måtte tenke på hva det vil koste, sier Øistein Eriksen, sjef i MyCall og OneCall.

Eriksen er ikke så opptatt av hva tilbudet vil koste Tele2, men estimerer at prislappen blir et sted mellom en halv og én million avhengig av trafikken.

Tilbudet gjelder også kunder av Tele2 og Network Norway, opplyser Tele2s informasjonsavdeling.

Netcom hjelper også

Også NetCom gjør sitt for å hjelpe tyfon-ofrene. NetCom-kunder som befinner seg på Filippinene vil kunne ringe gratis både lokalt og til Norge. De vil også kunne bruke data og sende SMS og MMS uten at det koster noe. NetComs tilbud gjelder fra tyfonen slo til 8. november og foreløpig fram til 18. november.

Tyfonen Haiyan traff Filippinene med full kraft 8. november. Byen Tacloban, med sine 200 000 innbyggere, er blant de hardest rammede. Foreløpig er de offisielle dødstallene oppe i 2344 personer etter det som omtales som den verste tyfonen som noen gang har truffet øyriket.

Les mer: MyCall vant brobyggerpris >>

Les også
Store omstillinger i Tele2
annonse

Les også