Til hovedinnhold

Bli med på AppWorks

Suksessen fra i fjor høst gjentas, og i slutten av mai samler Mobilen.no og IKT-Norge noen av verdens beste hoder innenfor mobile applikasjoner på konferansen AppWorks.

Målet er å sørge for at vi får enda bedre lokale applikasjoner i denne delen av verden. Er det mulig for en nordisk bedrift å komme opp med den neste store mobilappen?

- Mobilapplikasjoner har blitt allemannseie. 2011 er året da alle skal lage apps, men hvordan få suksess? Det vil vi forsøke å finne svaret på under AppWorks, sier konferanseansvarlig Marius Røstad.

Verdens beste mobilanalytiker?

Flere spennende foredragsholdere med internasjonal bakgrunn deltar på AppWorks. Blant dem er Horace Dediu, som har jobbet som mobilanalytiker i en årrekke, og som kanskje er den dyktigste av sitt slag i verden. Firmaet hans Asymco publiserer jevnlig relevante og interessante analyser på hvordan applikasjon- og plattformmarkedet beveger seg nå, i en post-PC-æra.

Andre foredragsholdere inkluderer blant annet John Valentine fra SCVNGR som vil snakke hvordan mobilen gir muligheten for spill på toppen av den virkelige verden, Megan Miller fra Bonniercorp som har ansvaret for noen av de beste mobil/tablet-magasinene i dag og Ric Ferraro som tar for seg hvordan og hvorfor geolokasjon er det viktigste i dette markedet om dagen.

Bra business

AppWorks samler over tyve topp kvalifiserte foredragsholdere. Det blir to saler med parallelle foredrag, i tillegg til flere workshops i en tredje sal. Her skal både utviklere, bransje, medier og kunder få det de trenger, lover Røstad.

- Vi har samlet en rekke spennende selskaper som kommer på konferansen. Møteplassen og foredragene her bør føre til bedre applikasjoner i det norske markedet. Faktisk er det også planer om en konkurranse på AppWorks som kan føre til at utviklere får et stort utviklingsoppdrag, avslutter Røstad.

AppWorks finner sted 24. mai på Latter i Oslo.

Se flere detaljer om programmet på AppWorks.no.

Mer om
annonse