Tek.no

Nyhet

Fem flotte flashspill

Ole Morten Knudsen
18 Nov 2007 06:04

Helgen er snart over og en ny uke kommer straks.
Her har du fem nye nettspill du kan trøste deg med.
Les også:
Fem unyttige nettspill.
Fem fantastiske flashspill..
Gi maskinen din nytt design.
Kan bli avhengig
Det er Cnet som har funnet frem til disse spillene. De advarer mot at du kan bli avhengig, så pass deg så ikke disse tar all din tid fremover.
Husk at du skal sove ut før ny arbeidsuke i morgen.
Akebakke
Snøen er straks her og vi starter derfor med en skikkelig klassiker. Nemlig spillet Line Rider. Her skal du selv tegne opp bakken du vil at den lille mannen skal ake.


Mulighetene er så og si uendelige. Hvis du trenger litt inspirasjon kan du ta en kjapp tur innom YouTube.

Get the zombies!

The last stand er et herlig lite skytespill som kan ta noen timer. På natten må du beskytte deg mot de angripende zombiene. Dagen må du bruke flittig til å finne nye våpen og andre overlevende.

Bruk dagen for all del godt. Nye våpen kommer nemlig godt med.

Teleporter deg til seier

The Portal er et herlig lite spill både med henhold til grafikk og underholdning. Ved hjelp av portalkanonen skal du komme deg gjennom hvert brett. Det krever både kløkt og logisk tankegang.

Pass deg så du ikke blir satt fast i en evig sirkel.

Fly helikopter

Helikopterspillet er derimot ikke særlig imponerende grafikkmessig. Det er på den annen side meget avhengighetsskapende. Du skal ganske enkelt få helikopteret gjennom banen uten ødeleggelse ved å bruke museknappen.


Forsvaret lot seg i det minste imponere og forsøker å verve nye piloter via et lignende spill. Ikke like avhengighetsskapende riktignok.

Slå pingvinen

Yeti Sports er serien med spill som vi umulig kan unngå å nevne. Etter at det første spillet Pingu-Throw ble en klassiker for noen år siden har det kommet ytterligere 9 nye spill. Ikke alle like bra, men de fleste god underholdning og ekstremt avhengighetsskapende.


For å spille må du logge deg inn, men fiktiv mailadresse holder lenge her. Om du uansett bare vil spille det originale spillet eller variasjoner av dette kan du enkelt og greit klikke her.
Lykke til og god søndag!

annonse

Les også