Tek.no

Nyhet

LG knuser konkurrentene

3 Juni 2011 13:12

Etter lanseringen tidligere i år er LGs nyeste mobiltelefon, Optimus Black nå i salg. Telefonen skal ha den mest lyssterke skjermen i noen mobiltelefon, og den er også svært tynn.

I en reklame som ble lagt ut på videonettstedet Youtube i går viser nå LG hvordan de mener det går med konkurransen på smarttelefonmarkedet.

Du har muligens ikke hørt om Waffles Ivan eller Samson Gary S Jr før, men dette er bare alias for mer kjente modeller som Apple iPhone 4 og Samsung Galaxy S II.

Vi pirker litt

Vi synes stuntet er morsomt, selv om vi ikke klarer å la være å pirke litt. Legg merke til at kommentatoren beskriver Hightech Dwayne som 164 gram, mens det står 157 gram på skjermen. I denne samlingen hadde vi forventet å møte HTC Sensation eller HTC Desire HD, men her er det Windows Mobile-telefonen HTC HD2 vi får se - og i motsetning til Desire HD veier den 157 gram.

Om vi skal pirke enda litt synes vi det er litt gøy at det er den tynne enden av Samsung Galaxy S II, unnskyld - Samson Gary S Jr, som ikke får plass der både Waffles Ivan og Optimus Black får plass.

Testen av Optimus Black kan du lese på Amobil.no i nær fremtid.

(Kilde: pocketnow.com)

annonse

Les også