Til hovedinnhold

Mixtapen er ikke død

Om du er født før 1987 så er det gode sjanser for at du en eller annen gang har sittet bøyd over en kassettspiller mens du tok opp musikk fra radio, eller spilte over fra en annen kassett.  Resultatet var en mixtape med de beste låtene samlet på et brett. Disse selvlagde, piratkopierte, kassettene ble så sendt til venner, flørter og bekjente. Om du samler de gamle gode dagene er det ingen grunn til å fortvile. Du kan nemlig fortsatt skape din egen mixtape, i tradisjonell innpakning som garantert vil bli hørt.
For den nostalgiske
Selskapet med det originale navnet Suck UK har heldigvis løsningen for den nostalgiske. Blant sitt assortiment av dingser og saker har de også en sak som ser ut som en klassisk mixtape. Under den ytre emballasjen skjuler det seg derimot en liten minnepinne. På denne måten kan du fortsatt glede deg over å kunne fylle ut informasjon om mixtapen, og overlevere den som om det var en tradisjonell kassett. Mottakeren slipper derimot å måtte lete land og strand rundt for å få tak på en kassettspiller som fungerer for å kunne høre på mesterverket.


Med USB mixtape kan du gi bort din favorittmusikk på tradisjonelt vis.
Minimalt med plass
Minnepinnen er derimot av den minste standarden, du får ikke mer enn 64MB med musikk inn på denne. På den annen side gir dette akkurat plass til cirka en time med musikk i god kvalitet, samme som vanlige kassetter får plass til. Produsentene håper den minimale plassen skal medføre at du kun kan velge ut musikk som virkelig betyr noe for deg. Akkurat som på de gamle kassettene.
Denne moderne utgaven av mixtapen kan bestilles på Suck UK sine nettsider og koster rundt 200 kroner.

Mer om
annonse