Til hovedinnhold

Vil ha flere Wordfeud-suksesser

NTNU lanserer ny runde med AppLab

De norske App-suksessene Wordfeud og Fun Run er begge utviklet av NTNU-studenten. Nå ønsker Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet å gjenta suksessene.

I 2013 lanserte NTNU programmet AppLab, noe som blant annet har resultert i apper som Fun Run og Mattilbud. I år skal suksessen gjentas.

NTNU AppLab er et seks måneders program for studenter og ansatte ved NTNU som ønsker å utvikle en app i løpet av kort tid. Hensikten er å utruste deltakerne med verktøy og kunnskap som gir større muligheter for å lykkes i et stort, men konkurranseutsatt marked.

Mentorgruppe følger prosessen

Programmet består blant annet av en mentorgruppe som loser deltakerne fra idéstadiet

Appen Dhip vant AppLab høsten 2013. Her er vinnerne sammen med mentorene sine.Foto: NTNU

fram til lansering. I tillegg kommer bootcamp, workshops, foredrag og veiledning. AppLabs lover blod, svette, tårer og "ingen kjære mor", men at læringsutbyttet skal være verdt det.

Runden som startet høsten 2013 er nylig avsluttet, og prisen for beste app gikk til Dhip, en app som samler de beste butikk-tilbudene i ditt nærområde og som baserer seg på brukergenerert innhold.

Nå har søknadsfristen for neste runde med AppLab gått ut, og første arrangement vil være et spleise-arrangement, der aspirerende app-utviklere kan møtes og danne team eller allianser. Om seks måneder vil denne rundens vinnere være klare.

Les mer:Så mye tjener du på en app

annonse