Satser på småbedriftene

– Mange bedrifter betaler for mye når de opptrer som privatkunder, mener Telekiosken.

Butikkjeden Telekiosken opplever at mange kunder tilhører småbedriftssegmentet, men ubevisst opptrer som privatkunder. Svært mange av disse kjøper abonnementer og produkter tilpasset privatbruk, skriver Telekiosken i en pressemelding.

Nå utvider kjeden tilbudet til også å omfatte småbedrifter.

– Dagens mobiltelefoner og – tjenester kan gi småbedrifter lønnsomhets- og produktivitetsfordeler, men mange går glipp av mulighetene og betaler dessuten for mye. Bedriftsabonnement er tilpasset nettopp bedrifters ringemønster, sier kjedeleder Tor Ole Karlsen i Telekiosken.

Support tilpasset de minste bedriftene

Det er først og fremst småbrifter med 1-10 ansatte Telekiosken nå vil forsøke å nå, med tjenesten "Liten Bedrift". Her skal småbedriftskunder bli tilbudt ringeplaner, "bundles" og servicetjenester som passer best mulig til deres bruk. I tillegg lanseres tjenesten Mobilhjelp Liten Bedrift, hvor kunder kan få bistand med for eksempel overføring av innhold fra gammel til ny telefon, innstillinger og oppsett av e-post, programvareoppdateringer, samt en døgnåpen supporttjeneste fra Telenor.

Telekiosken har spesialisert seg på små utsalgssteder på kjøpesentere, og har tilsammen rundt 90 butikker. De selger mobiltelefoner, samt abonnementer og løsninger via Telenor. Som bedriftskunde hos Telenor er basisprisen 449 kroner for "totalpakka" som gir deg 3000 ringeminutter og 3000 SMS, men ikke noe datatrafikk. Network Norway, som hele tiden har hatt SMB-er som målgruppe, tilbyr et lignende abonnement. Forskjellen er at du for 50 kroner mer per måned får hele 3 GB data på kjøpet.

Derfor blir det interessant å se hva slags løsninger Telekiosken kommer opp med for å kapre småbedriftssegmentet.

Les også: Du kunne brukt jobbmobilen mer fornuftig

Les også
Telenor overtar Telekiosken
annonse