Tek.no

Nyhet

Nå kan du kjøpe Samsungs nye motemobil

LG
Einar Eriksen
23 Des 2007 12:00
Samsungs motemobil er ikke mye større enn et kredittkort. (Foto: Mobil.cz)

Samsung og motehuset Giorgio Armani har gått sammen om å lage en mobil. P520 Giorgio Armani kan gjerne kalles Samsungs svar på LGs Prada-telefon.

Armani-mobilen er imidlertid mindre enn Prada-mobilen, og måler faktisk ikke stort mer enn et kredittkort om vi ser bort ifra tykkelsen.

Skjermen i Armani-mobilen er berøringsfølsom og måler 2,6 tommer, og telefonen har kun et fåtall taster. 

Moteriktige menyer

Menysystemet ser utiftra bilder ut til å være det samme som finnes i produsentens F700. Systemet kalles Croix, og har blitt tildelt en designpris av tyske Design Forum International.

Under panseret finner vi trebånds GSM-støtte og Edge. Armani-telefonen mangler imidlertid 3G og Wi-Fi, akkuart som LGs Prada-telefon også gjør. Dette er kanskje likevel ingen stor nedtur for målgruppen. 

Kamera og musikk

Med kameraet i den nye Armani-mobilen kan du knipse bilder med opptil 3,2 megapiksels oppløsning, og autofokus sørger for skarpe motiver. 

Telefonen har støtte for minnekort, slik at du kan bruke den nye motemobilen som mp3-spiller. Bluetooth med støtte for A2DP gjør at du kan høre på musikk trådløst, dersom du skaffer deg et trådløst hodesett.

Prisen på telefonen ligger på fra omtrent 6500 kroner. Foreløpig har nettbutikkene et ganske begrenset antall av telefonen.

Les også
Dior lanserer mobil
Les også
Nå kommer Prada i sølv
Les også
Her er Samsungs nye tøffing
Les også
Samsung G600
Les også
Samsung G800
Les også
Slik lages en mobiltelefon
Les også
Bang & Olufsen Serenata
annonse