Nyhet

"Gir bort" musikk i Storbritannia

Nokia Comes With Music er en ny tjeneste fra Nokia som i praksis gir deg fri nedlasting av musikk til Nokia-telefonen i ett år etter at du har kjøpt telefonen. Men over et halvt år etter at Nokia lanserte tjenesten er det ingen land som har sett snurten av den. Inntil i dag.

Gratis nedlasting

I dag kan nemlig Nokia melde at Storbritannia blir første land ut med den nye tjenesten. Telefoner av typen Nokia 5310 Xpressmusic kjøpt gjennom kjeden The Carphone Warehouse vil alle inneholde tjenesten, der brukeren kan benytte seg fritt av musikkbiblioteket i Nokias Music Store uten ekstra kostnader. Når Comes With Music utløper tilfaller all nedlastet musikk brukeren.

– Med ubegrenset tilgang til musikk i et år, kan du ha glede av favorittartister såvel som nye oppdagelser uten å bekymre deg for prisen, sier Tero Ojanperä, sjef for Nokia Entertainment and Communities.

Brukeren har i første omgang tilgang til å laste ned fritt i ett år fra telefonen er kjøpt, men Nokia har tidligere signalisert at de vil se på mulighetene for at kunder kan kjøpe seg forlenget tilgang.

Ikke aktuelt for Norge enda

Foreløpig er det uaktuelt med Nokia Comes With Music her til lands, ettersom Nokia enda ikke har fått Nokia Music Store på beina. Uten Music Store tilgjengelig er det liten vits i Comes With Music. Men Christophe Joyau, ansvarlig for musikktjenester i Nokia Skandinavia, kunne senest i mai garantere overfor Amobil at musikkbutikken kommer. Og da åpnes dørene også for fri nedlasting her til lands.

(Kilder: Pressemelding)

Les også
– Nokias musikkbuffé gjør det dårlig
Les også
– Nokias "gratis" musikk selger greit
Les også
Kjøp musikk fra Sony Ericsson
Les også
– Nokia Music Store kommer
Les også
"Gir vekk" mer musikk til Nokia-kunder
Les også
Mer "gratis" musikk fra Nokia
annonse