Tek.no

Nyhet

Live comeback med Sex Pistols

Sex Pistols gjenforenes på scenen, igjen.
Joakim Hunnes
19 Sept 2007 16:00

Konserten skal holdes fordi det er 30 år siden utgivelsen av deres suksessalbum ”Never Mind the Bullocks,Here`s The Sex Pistols". Albumet inneholder blant annet "God Save the Queen" og "Anarky in the UK", som laget et ramaskrik da det kom i oktober 1977.

De orginale medlemmene som er med på konserten er John ”Johnny Rotten” Lydon, Steve Jones, Paul Cook og Glen Matlock. Gutta skal spille på Brixton Academy i London den 8. november, skriver BBCNews.

Ikke første reunion

Gruppen ble oppløst i 1978, og gjenforente seg for første gang i 1996, da de gjorde en verdensturné. De var siste gang de spilte sammen frem til i dag.

Albumet var en av skivene som definerte punkbevegelsen, og er sett på som en av de viktigste og mest innflytelserike albumene i rockens historie. Singlene "God Save the Queen", "Anarchy in the UK", "Pretty Vacant" og "Holidays In The Sun" vil i anledning jubileet utgis på nytt. NME magazine leder en kampanje for å få "God Save the Queen" øverst på hitlisten i Storbritannia, siden den bare kom på andre plass sist gang.

annonse

Les også