Tek.no

Nyhet

Supertynn 3D-LED fra Samsung

Eigil Knudsen
9 Okt 2010 12:46

TV-ene er ennå ikke magre nok for produsentene ser det ut til, og nå lanserer Samsung sin nye 9-serie som visstnok skal være verdens spinkleste 3D-LED-TVer.

De smått eksklusive apparatene har en tykkelse på knappe åtte millimeter og tar dermed ikke akkurat opp plagsomt mye plass i dybden. TV-ene er laget for å kunne plasseres midt i rommet, noe som også innebærer at baksiden er gjort mer tiltalende.

Fjernkontroll og mini-TV

Ledninger og kontakter er skjult i fotens bakside, og knappene ligger også skjult i foten og glir frem når du du fører fingeren foran. Bakstykket er ellers jevnt og slett designet i børstet stål.

Samsung smeller også til med en fancy fjernkontroll til sin nye 9-serie. Fjernkontrollene kommer med en berøringsskjerm på hele tre tommer og mulighet til å kopiere bildet fra TV-en slik at du kan bruke fjernkontrollen som mini-TV, om du av ulike grunner skulle ha behov for det.

9-serien er i salg fra begynnelsen av oktober i størrelsene 40, 46 og 55 tommer med veiledende priser på henholdsvis 25999, 34999 og 44999 kroner.

(Kilde: Pressemelding)

Les også
LG med sin hittil slankeste LED
Les også
Salg av 3D-TV raskere enn HDTV
Les også
Viasat og LG samarbeider
Les også
Slipper 3D-TV i monsterklassen
Les også
Avatar tilgjengelig i 3D
Les også
Brillefri 3D fra Toshiba
Les også
Stilren 3D-TV fra Toshiba
Les også
Ny og større OLED-TV fra LG
Les også
Stor samletest av 3D-TV-er
annonse

Les også