Tek.no

Nyhet

Dumper Samsung Microsoft?

9 Sept 2010 08:00

Android fosser fram i mobilverdenen, og operativsystemer som Symbian vokser ikke like mye som før. Samsung er en av de mobilprodusentene som har trykket Android til sitt bryst, og nå ser det ut til at det kanskje ikke er plass til flere operativsystemer enn Googles på Samsungs trone.

I følge Fortune, er ikke Samsung så veldig giret på Windows Phone 7, selv om selskapet er listet opp som en av Microsofts partnere for lanseringen av Windows Phone 7-telefonene. Som om ikke det var nok, kommer prototypetelefonene med Microsofts nye operativsystem på, alle fra Samsung.

I et nylig intervju med Engadget, skal talsmann Omar Khan fra Samsung ha vært lite interessert i å snakke om noe annet enn Android. Så har da også Samsung sagt rett ut at det er Android de prioriterer for tiden.

Markedssjefen for Samsung, YH Lee, bedyret imidlertid at selskapet vil lansere en telefon med Windows Phone 7 senere i år. Lee skal for øvrig også ha sagt at Samsung ikke vil lage flere Symbian-telefoner.

Les også: Windows Phone 7 - hva er nytt?
Les også: Disse skal lage Windows Phone 7-telefoner
Les også: NETTMØTE: Microsoft svarer om Windows Phone 7

Hvordan det går med Microsoft og Windows Phone 7, gjenstår å se. Det vi imidlertid allerede vet, er at Microsoft angivelig har spyttet heftige summer inn i markedsføringen av sitt nye mobile operativsystem.

(Kilde: Fortune)

Les også
- Skjulte kostnader ved Android
Les også
Ingen utvidet virkelighet for Windows Phone?
Les også
Tidenes møljeslagsmål
annonse

Les også