Til hovedinnhold

- Vi vil ha tilbake telefonen vår

Nettstedet Gizmodo viste i går frem det som antas å være neste generasjon Iphone. Telefonen var kamuflert som en Iphone 3GS ved hjelp av omslag rundt selve telefonen. Det var også Apples egen innmat som var å finne på innsiden av enheten.

Det var i utgangspunktet snakk om at Apple manglet en prototype på neste generasjon Iphone. Det later nå til å være bekreftet at det faktisk dreier seg om enheten Gizmodo har fått hendene på, etter at den etter sigende ble funnet gjenglemt i en bar.

Apple skal nå ha kontaktet Gizmodos journalist med beskjed om at telefonen var stjålet. Beskjeden de fikk tilbake fra Gizmodo var at alt de trengte å gjøre for å få telefonen tilbake var å be om den - i full offentlighet.

Det har Apple nå gjort, i form av et brev fra Bruce Sewell i selskapets ledelse, der Gizmodo bes opplyse om et passende sted for tilbakelevering av dingsen.

Gizmodo understreker på sin side at de ikke var kjent med telefonens opprinnelse, og hvorvidt den var stjålet. Dessuten ber de om at Apples ansatte som har vært så uheldig å miste telefonen blir behandlet pent, siden han sannsynligvis "elsker lite annet mer enn Apple".

Mannen bak Imac, Ipod og Iphone - Jonathan Ive postet nettopp følgende på Twitter; "This isn't good". Kontoen er dog kun dager gammel, og identiteten til eieren er foreløpig ikke sikker.

Les også: Mye nytt i Iphone OS 4.0

(Kilde: gizmodo.com)

annonse