Til hovedinnhold

World of Warcraft lever fortsatt: Denne uken skjer det mye nytt

Forhåndsoppdatering til den neste utvidelsespakken slippes onsdag.

Blizzard

Midt i august kommer den neste utvidelsen til World of Warcraft, men allerede onsdag denne uken slipper Blizzard en såkalt «pre-patch» til spillet.

Med den kommer alle klasseendringene og justeringer som er ventet til Battle for Azeroth, som er navnet på utvidelsen. «Artifact»-våpenet som var en stor del av Legion-utvidelsen vil også deaktiveres, og alle poeng som er blitt puttet inn i våpenet vil nå være inaktive.

Det betyr likevel ikke at alle bonuser disse gav i Legion vil være borte, da noen av disse er blitt videreført til BfA.

Battle for Azeroth slippes 14. august, og med det vil kampen mellom Alliance og Horde for alvor være i gang. Helt fram til utvidelsen vil det komme nye oppdrag hver uke som leder inn i det nye innholdet.

Disse oppdragene vil kun være tilgjengelig under pre-patchen.

Numrene skvises

Samtidig vil det også komme en såkalt «stat squish», noe Blizzard har foretatt seg i World of Warcraft tidligere. Det innebærer at numrene som ved forrige utvidelse nådde store millionsummer vil skvises til lavere tall.

Dette gjøres på alt fra din karakters attributter og liv, til fienders liv og hvor mye skade de forskjellige angrepene gjør. Dette har ingen effekt på vanskelighetsgraden i spillet, og skal kun være slik at det blir enklere å forholde seg til tallene.

Lady Sylvanas leder frontlinjen for Horde, mens Kong Anduin Wrynn må gjøre det samme for Alliance.
Blizzard

Slutt på PvP-servere

En annen funksjon av den kommende oppdateringen er at PvP-servere (Player versus player) slik vi har kjent dem, ikke lenger vil eksistere.

Nå vil det bli lagt til et valg om du ønsker å delta i PvP i den åpne verden eller ikke, og om du ønsker å delta vil du møte andre som ønsker det samme.

Det blir også bedre belønninger fra PvP i den åpne verden, som for eksempel erfaringspoeng hvis du ikke har nådd maksnivået.

Fjernet loot-system

De aller fleste som har spilt World of Warcraft har vært i en situasjon der utstyr er blitt fordelt feil, på ufortjent vis, eller stjålet for personlig vinning ved hjelp av ”Master Looter»-systemet. Dette innebar at lederen av kompaniet i prinsippet kunne fordele utstyr uten at andre kunne gjøre noe.

Nå er dette systemet fjernet fra spillet, og alt utstyr vil bli delt uavhengig av andre, med såkalt «Personal Loot». Samtidig kan du også gi fra deg utstyr du får til noen andre hvis de trenger det mer, og vice versa.

Her kan du lese om alle endringene som kommer denne uken.

annonse