Til hovedinnhold

Razers nye spillmus er både supersensitiv og superrask

«Deathadder Elite» skal innfri de fleste krav, håper Razer.

Razer/Colourbox

Spillmusene i Razers Deathadder-serie har allerede fått mye ros, inkludert her på verket, og flere oppgraderinger har det blitt gjennom årene. I en fersk pressemelding har Razer nå kunngjort enda en ny versjon av Deathadder, nemlig Deathadder Elite.

Som navnet antyder satser Razer denne gangen på å møte kravene til de mest kravstore, og i den forbindelse er Deathadder Elite både svært sensitiv og lynrask.

16 000 DPI og høy sporingshastighet

I likhet med en del andre spillmus som har blitt lansert den siste tiden har Razers nye modell en oppløsning på heftige 16 000 DPI. I tillegg skilter den med en sporingshastighet på hele 450 tommer per sekund, som ifølge Razer er den foreløpig høyeste ytelsen som kan oppdrives.

Razer Deathadder Elite.
Razer

I hvilken grad disse spesifikasjonene faktisk kan utnyttes i spill er nok uvisst, men for de aller ivrigste spillerne kan det sikkert ikke skade. Musen er da også rettet mot blant andre e-sport-utøvere.

Mekaniske knappebrytere

Av andre spesifikasjoner har Razer utstyrt Deathadder Elite med museknappene med mekaniske brytere som skal ha ekstra god respons og en levetid på solide 50 millioner klikk. Som på de andre Deathadder-modellene er også den gode ergonomien ivaretatt, med gummierte sidegrep og generelt komfortabel utforming.

De ytre dimensjonene er på 127 mm x 70 mm x 44 mm, og vekten er på 105 gram. Musen er lagt ut for forhåndsbestilling til en pris på 80 euro, cirka 730 kroner, men norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent. Les mer på produktsiden.

SteelSeries lanserte også nylig en ny spillmus: Rival 500 byr på en rekke nyvinninger »

annonse