Tek.no

Nyhet

TV2 Sumo kutter prisene

300 kroner lavere månedspris for sportspakkene.

TV 2 Sumo

Skjermbilde
17 Mar 2020 14:52
annonse

Viaplay var først ute med å skru ned prisene for sin sportsfokuserte strømmetjeneste, og nå følger TV 2 Sumo etter. Fra og med i dag vil Total- og Premier League-kunder hos Sumo betale 179 kroner i måneden for å abonnere på tjenesten. Dette har tidligere kostet henholdsvis 479 og 449 kroner i måneden.

Årsaken er naturligvis coronaviruset, som har satt en midlertidig stopp for hele sportsverdenen.

Skal vise klassiske kamper fra arkivet

– De som i dag abonnerer på Total og Premier League-pakker gjennom TV 2 Sumo vil i løpet av dagen motta mail fra oss med beskjed om at prisen reduseres på disse produktene inntil videre. Prisen er den samme som pakken som inkluderer sport (uten Premier League), serier og film og som koster 179 kroner i måneden, forteller administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes i TV 2 i en pressemelding.

Selv om serier som Premier League er tatt en pause, sier TV 2 Sporten at de vil fortsette å lage innhold på kanalen.

annonse

– Sportsredaksjonen i TV 2 er på jobb hver dag for å skape nytt innhold og engasjement, og vil gjøre alt for at fansen får et godt tilbud. Premier League har som kjent åpnet sin rikholdige skattkiste av klassiske kamper, høydepunkter, målshow og uforglemmelige øyeblikk. Vi ønsker at lidenskapen skal få leve selv om ligaen er satt på pause, sier Sandnes.

Så fort Premier League starter igjen, vil månedsprisen for sportsabonnementene økes igjen til de opprinnelige 449 og 479 kroner.

annonse

Les også