Tek.no

Nyhet

Alle de ansatte får Windows Phone 7

Skjermbilde fra Windows Phone 7. (Foto: Microsoft)

23 Juli 2010 12:00
annonse

Slippet av Microsofts mobilgrensesnitt Windows Phone 7 nærmer seg. Nå ser det ut til at selskapet vil gi alle sine ansatte over hele verden en helt ny telefon med de nye menyene. Microsoft planlegger altså å dele ut hele 90 000 telefoner helt gratis.

En måte å tolke gavmildheten på, er at dette til syvende og sist kan lønne seg for selskapet. Får de ansatte mobiler som fungerer godt, kan ordet spre seg raskt om hvor fantastisk Windows Phone 7 eventuelt måtte være. Deretter løper venner og venners venner til butikkene og kjøper sine egne mobiler, og Microsoft får klingende mynt i kassa.

Starter med blanke ark

Windows Phone 7 ble lansert 15. februar i år, og er Microsofts store fremtidshåp på mobilfronten. Det hele har fint lite med Windows Mobile å gjøre, som Microsoft hittil har brukt på sine mobiltelefoner. Deler av menyene skal blant annet være inspirert av selskapets musikktelefon, Zune.

Foreløpig er det ingen telefoner som er lansert med Microsofts nye menyer. Selskapet har imidlertid "laget" noen egne prototyper.

annonse

Under årets Mobile World Congress prøvde vi Windows Phone 7. Hva vi synes kan du lese i sniktitten vår.

I mars i år hadde vi besøk av Microsofts produktsjef for Windows Phone i Norge, Petter Merok. Da svarte han på lesernes spørsmål i et nettmøte sammen med selskapets sikkerhetsansvarlige i Norge, Ole Tom Seierstad. Les spørsmålene og svarene fra nettmøtet her!

(Kilde: Engadget)

Les også
Windows Phone 7 i oktober
Les også
Microsoft med nye regler for Marketplace
Les også
Tidenes møljeslagsmål
Les også
Se de nye Windows-telefonene
annonse

Les også