Til hovedinnhold

D-link med ny trådløs ruter

D-links nye ruter i DIR-serien kan få en WAF som gjør at du sannsynligvis får lov til å ha den i stuen. De fleste trådløsrutere er ikke særlig pene, og har en rekke blinkende lys som ikke dekorerer stuen på en god måte.

DIR-685 er annerledes, og har verken utstikkende antenner eller blinkende lys. I stedet har ruteren en 3,2-tommers skjerm, og den er designet for å brukes stående. Skjermen kan brukes blant annet til å vise digitale bilder, video og værmeldinger. Dersom du er litt mer nerdete, og ikke trenger å bekymre deg for WAF-en, kan du også vise nettverksstatistikk her.

Ruteren fungerer også som en NAS-enhet, som betyr at du kan koble til en USB-harddisk for å få lagret ting via nettverket. Skrivere og skannere du kobler til via USB kan brukes på datamaskiner på nettverket ved hjelp av USB over TCP/IP-teknologi. Hvordan denne virker vet vi ikke, siden pressemeldingen ikke utbroderer dette.

Ruteren skal også ha strømsparingsmodus, som gjør at du kan slå av trådløs-modulen om natten. Sist, men ikke minst, er det trådløse nettverket basert på 802.11n-standarden.

Prisen på ruteren og lanseringsdato i Norge er foreløpig ikke kjent.

(Kilde: pressemelding)

Les også
Ny Wi-Fi-spesifikasjon
Les også
Terabit Ethernet kan være mulig
Les også
D-link kaprer nettoppkoblingen
Les også
Lanserer 802.11n for småbedrifter
Les også
Ruter-nytt fra Asus
annonse