Tek.no

Nyhet

Ny mobil for backpackere

(Bilde: National Geographic)
22 Feb 2007 12:38

Motebladet Elle har for lengst lansert sin egen mobiltelefon. Nå vil også magasinet National Geographic ha en del av mobilkaka.

Derfor lanserer de nå en helt egen mobiltelefon, med det fengende navnet National Geographic Talk Abroad™ Travel Phone. Magasinet mener telefonen er perfekt for deg som reiser mye til alle verdenshjørner.

Magasinets telefon er en firebåndstelefon, som betyr at du vil få dekning i de fleste verdenshjørner. Med i pakken skal det følge med en universallader og omformere som lar deg lade mobilen uavhengig av strømpluggene som brukes i landet du besøker.

Forhåndsbetalt
Beløpet du ringer for må du ha betalt inn på forhånd. I følge National Geographic selv, skal det være gratis å motta samtaler fra 60 land uten at dette forklares nærmere. Utgående samtaler skal i tillegg være rimelige, hva nå det måtte bety.

Når du kjøper telefonen får du 30 minutters ringetid inkludert i prisen. I tillegg skal du hele tiden ha tilgang til gratis kundeservice uansett hvor du befinner deg.

Selve telefonen koster $199, eller 1200 kroner eksklusive toll og andre avgifter.

National Geographic Talk Abroad™ Travel Phone skal komme i salg i løpet av mars i år. Du kan imidlertid forhåndsbestille deg et eksemplar på Cellular Abroads nettsider.

Det finnes imidlertid mobiltelefoner som er mer reisevennlige enn National Geographics. I fjor lanserte Samsung V920, som støtter både GSM, CDMA og JCDMA. Les mer om V920 i saken "Reis verden rundt med én mobiltelefon".

(Kilder: Textually, Cellular Abroad)

Les også
Elle slipper ny motetelefon
annonse

Les også