Til hovedinnhold

LG tøffer seg

LG lanserer nå en splitter ny, sammenklappbar modell med fullt tastatur som renner over av nyttige og unyttige funksjoner. VX9800 ligner mistenkelig mye på Nokias egen 9300 Communicator, og det kan virke som om LG nå er ute etter å ta et jafs av finnenes markedsandeler.

Ved første øyekast ser VX9800 relativt uskyldig ut. På utsiden er telefonen utstyrt med et standard nummertastatur, og skjerm med en oppløsning på 160 x 128 punkter.

Åpner du kommunikatoren er det derimot en helt annen virkelighet som viser seg. Her får du tilgang til et fullt QWERTY-tastatur, og bredskjerm med en oppløsning 256 x 320 punkter. Den romslige skjermen på innsiden gjør det mulig å lese for eksempel nettsider og e-post.

Funksjonsrik

Håndsettet er blant annet utstyrt med et innebygd kamera på 1,3 megapiksler, som også kan ta opp video i en oppløsning på 320 x 240 punkter. Videre finner du MP3-spiller, blåtann, USB-tilkobling, innebygd minne på 128 MB og støtte for minnekort av typen mini-SD.

VX9800 er ikke bygd for GSM-nettet, så det er dessverre ingen mulighet for at vi får se LGs kommunikator her i det kalde nord. Modellen vil dukke opp i amerikanske butikker i løpet av oktober.

(Kilder: Mobil, InfoSyncWorld)

Les også
Ny Nokia får Linux
Les også
PalmOne lanserer Lifedrive
annonse