Tek.no

Nyhet

Nå kan du få Bitmoji-avataren din på klokka

Hvis det er en Fitbit.

Fitbit
5 Apr 2019 12:45

Synes du selv at du er en knakende kjekk kar eller kanskje ei lekker skreppe? Vil du gjerne se litt mer? Da har Fitbit og Snap kommet fram til en løsning for deg – i hvert fall så lenge du har en Fitbit Ionic eller Fitbit Versa (Lite går bra) på håndleddet.

For hvis du i tillegg har snekret deg en Bitmoji-avatar til Snapchat-kontoen din, kan du lenke dette sammen og ende opp med avataren på klokka.

Denne avateren vil da gjøre forskjellige ting basert på hvilken tid det er på døgnet, hva du driver med og andre faktorer.

Går i søvne

Tar du en spasertur på natterstid, vil avataren din eksempelvis gå i søvne. Er det meldt dårlig vær, kan den finne fram paraplyen. Nådd et treningsmål? Det må feires.

Merk at det ikke er animasjoner det er snakk om her, men statiske bilder eller forskjellige «urskiver». Det skal visstnok være over femti av dem, så det vil nok ta litt tid å få sett alle. Du må sikkert gjøre en del merkelige ting også.

Hvis dette høre ut som noe for deg, er det bare å laste ned Bitmoji-urskiva fra Fitbit App Gallery. Dette må du altså gjøre i Fitbits mobilapp. Deretter skal det bare være å følge instruksjonene for å lenke til Bitmoji-kontoen din.

Nå kan du gjøre mer i Snapchat:
Slipper seks spill du kan spille med i appen >>>

(Kilde: Cnet)

Les også
Mistet din «streak» på Snapchat? Slik kan du få den tilbake
Les også
Fitbit Versa Lite Edition: En billig smartklokke som gjør akkurat det vi vil
Les også
Fitbit Versa: Kompakt og lekkert fra Fitbit
Les også
Fitbit Ionic får ny utgave
Les også
Fitbit Ionic: Vår nye favoritt blant smartklokkene
annonse

Les også