Til hovedinnhold

Støvsugerhansken gjør rent bord

De skitne flaters store skrekk.

Å støvsuge kan være et ork for de fleste. Man må dra frem apparatet med den høye, irriterende lyden – og noen ganger kommer det riktig så upraktiske røret og slangen i veien for der man skal gå eller støvsuge. Tenk om mye av jobben kunne ha blitt løst ved hjelp av en enkel hanske i stedet?

Magic Glove kan være en løsning på alle støvsugerrelaterte problemer. Hansken er et konsept og er designet av den italienske studenten Christian Sallustro.

Slutt på støvsugerposer?

Magic Glove kjører på et oppladbart batteri og kan børste og støvsuge, eller vaske og tørke støv på samme tid. Den magiske hansken er modulbasert – noe som innebærer at den har flere utskiftbare deler som gjør at man kan skreddersy den til sitt bruk.

Ifølge plantegningene vil Magic Glove være i stand til å suge opp skitt og støv, før det blir sendt gjennom et filtreringssystem som sender ut ren luft. Dette fjerner behovet for støvsugerposer, men om det virker i praksis er et annet spørsmål.

Når eller om Magic Glove blir et faktisk produkt gjenstår å se, men ideen er om ikke annet interessant.

Din mening

Hva syns du om Magic Glove? Er det noe du kunne ha tenkt deg å ha i husholdningen? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Flere bilder:

Se flere bilder av konseptet hos Yanko Design.

(Kilder: Dvice, Yanko Design)

annonse